Covid-19 Covid-19 A bo kaj od poletnega dopusta v tujini?

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.169
6.131
113
to ze vemo.

da si zasciten, in da ne trosis naokoli v primeru okuzbe
Ti nosiš mavec za svoj asimptotični zlom noge ? Ziher je ziher.

mirsi
-Umestitev vladnih odlokov nad ustavo
To že imamo.
Vlada ima cca 38 glasov v parlamentu, njim sedaj neljubega predsednika DZ ne morejo odstaviti.
Prejšnji premier je odstopil, ko ni več imel večine v parlamentu.

-Policijska ura za necepljenje
To imajo po novem v Žermanistanu.

9. maj 2021
V Nemčiji je začela veljati nova zakonodaja, po kateri so cepljeni in prebolevniki izvzeti iz številnih ukrepov za zajezitev epidemije covida-19 in imajo več pravic – lahko se neomejeno družijo, nočna omejitev gibanja zanje ne velja.

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: CLIO15

sousis

Guru
16. nov 2019
1.674
1.133
113
-Prepoved dela za določene poklice....
-Ukinitev statusov kulturnika, športnika, socialca, upokojenca... za necepljene in nepokorne.

To je tudi že... Dokler je virus med nami, se je treba držati priporočil NIJZ, zaradi katerih kulturniki, kinematografi, športni trenerji/klubi ipd. lahko imajo le peščico "strank". Isti trenutek, ko bo konec raznih pomoči in podpor, bo ta folk na sociali ali ulici ali štriku, ker preživet od tega ne morejo.

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.438
4.312
113
Mislil sem na procedure za cepljene na letališčih.
A, to; kjer sem bil ni bilo olajšav za cepljene, oz. enako kot vsi drugi. Kakšna pa naj bi bila procedura? Pokažeš potrdilo o cepljenju v enem od svetovnih jezikov (predvidevam angleščina gre povsod skozi) in če gre skozi z njihovimi pravili XY dni od zadnje doze, je to-to.
Maldivi so imeli točno en teden možnost za vstop cepljenih brez PCR, pa so potem to kenslali.

brane_new

Guru
10. feb 2008
18.404
2.471
113
Kako je s testi na poti?
Pogoji ti ne omogočajo, da bi se cepil doma - veljavnost več kot 24h.

BojanP

200. registrirani uporabnik
24. jul 2007
3.996
2.657
113
Lej kaj vi v MB s transvestiti počnete ni moja stvar, niti me ne zanima. Verjemi pa da hitro lahko kaj fašeš če si dosti aktiven. Pa ni to hvala, ker jaz se ne štejem med njih, jih pa poznam par.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.468
9.302
113
Ali potrdilo o prebolelosti COVID-19 zadostuje za prehod meje s Hrvaško, Italijo...?