Sem rekel, da se ne bom več oglašal na tvoje ''igranje'', ampak samo komentar ZA OSTALE, ki bodo morda to brali: odlično za uničit dvomasni vztrajnik.vecinoma vozim samo še v 4. prestavi ker je lepo elasticen. Po potrebi lepo potegne ce ga zahodis.
Sem rekel, da se ne bom več oglašal na tvoje ''igranje'', ampak samo komentar ZA OSTALE, ki bodo morda to brali: odlično za uničit dvomasni vztrajnik.vecinoma vozim samo še v 4. prestavi ker je lepo elasticen. Po potrebi lepo potegne ce ga zahodis.
DMFji so zdej že dolg sam potrošna robaSem rekel, da se ne bom več oglašal na tvoje ''igranje'', ampak samo komentar ZA OSTALE, ki bodo morda to brali: odlično za uničit dvomasni vztrajnik.
focus mk2.5 hold my beer po 1000 kilometrih. Lugganje ali enostavno zanič material. Hmmmcitroen C5: hold my bear
Anglescina ni ravno tvoj talentcitroen C5: hold my bear

O cem vi to? Medvedi in neki C5? Dejte razlozit da se se ostali zabavamo
Malo kenjaš - z ali brez piva.haha
typo,
drugače pa pametjakovici. vsak c5 prejsnje generacije obvezna menjava sklopk , dosti k sreci se pod garancijo, ker je tak hitro crknilo.
vendar bolj pomemben je "medved"![]()
V C5 2.0HDI določenih letnikov je morda zdržala do 100.000 km. Morda. K sreči je bil komplet relativno poceni.Koliko je normalna življenska doba sklopke?
Koliko je normalna življenska doba pri avtih na sploh? Tolko da vem kaj sem v 13 letih lastništva C5 prešprical.V C5 2.0HDI določenih letnikov je morda zdržala do 100.000 km. Morda. K sreči je bil komplet relativno poceni.
Nekje med 200.000 in 300.000 ni nič nenavadnega, da sklopka zahteva menjavo.Koliko je normalna življenska doba pri avtih na sploh? Tolko da vem kaj sem v 13 letih lastništva C5 prešprical.