Objava se bo pričela takole ...Bo zanimivo opazovat ce bo AI doomerism res nova pandemija.
Pri nas je nikica podaljsek teh levih omrezij, se pravi ce bo ona naenkrat postala strokovnjak za ai vemo kam pes taco moli.
Kako pa recimo ti meris zmojivost modela?To je vse zaradi tega, ker ste robertu preprečili dobronamerno gesto, da bi vsakemu slovencu zagotovil AI, s čimer bi država pričela gospodarsko nevarno pospeševati...
Šalo na stran, novi Astra model pri ChatGPT je kar precej impresiven v zmogljivostih.
Robijev AI se je že razlil po ulicih prestolnice.To je vse zaradi tega, ker ste robertu preprečili dobronamerno gesto, da bi vsakemu slovencu zagotovil AI, s čimer bi država pričela gospodarsko nevarno pospeševati...
Šalo na stran, novi Astra model pri ChatGPT je kar precej impresiven v zmogljivostih.
ni vezano na astro ampak.Že nekaj časa ustvarjam raznorazne elektroprojekte okrog hiše, pri čemer sem moral v začetkih sam iskati veliko kode za izboljšavo, pa še potem je trajalo ure, da je ven prispela delujoča tako, kot sem želel. Danes praktično vse dobim ven iz prve, če je seveda prompt ustrezno napisan.
Sam naredi 3D model za tisk zgolj iz opisa in želenih mer.
Konstruiranja vezij pa še nisem preizkušal
Sam sestavi 5 letni njivski kolobar glede na prompt, z upoštevanimi vsemi željami o vmesnih posevkih in poljščinah skozi leta, nekaj kar sem prej rabil več dni, da je bil vsaj približno ustrezen zakonom.
Itd.

tako ja.Po mojem konfiguracija ni bila ustrezna, memory leak je samo posledica, ki jo z dvigom pomnilnika le začasno zamakneš...Tako broadly speaking, pa glede na to, da "dva strokovnjaka" nista bila zraven pri implementaciji...to se sliši kot ono: najamemo zunanjega da postavi, tile naši za 25€/h bodo pa ja zmogli malo nadzorovati delovanje![]()
Ena boljših zadev za DevOps-e, SysAdmin-e, QA/testerje in posledično za oddelek ali firmo je sposobnost UI, da dokumentira vse kar želiš in ne želištako ja.
hw se je dvigoval kot hitra rešitev, na koncu je blo 8c/16gb za 20 wp strani, ampak problem je ostal.
hja tako pač je, ekipa se je večkrat zamenjala, dokumentacija pa je itak španska vas. in ko nekdo nov pade v to mu logično itak vse mine.
poanta je pač bila da ai lahko agregira tolk enih različnih tokov informacij, pa iz njih potegne smisel.
je pa claude tudi sam pošiljal zatevke na cloudways support, počakal odgovor in nadaljeval delo.
make the best of it