Chat Control EU

erikson

Guru
25. avg 2007
23.917
7.557
113
Kakšno pa je stališče nevladnikov, ki ga bodo skomunicirali preko večinskih medijev?

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.668
2.501
113
EU želi postati new state. Totalni nadzor, digitalne osebne, CBDC.... vse gre v tej smeri.
Sicer počasi, čez prepreke, vendar zanesljivo

Vmes nas filajo s črnuhi, da ustvarjajo kaos s katerim se moramo ukvarjati, zadaj se pa dogajajo premiki.

Če se ne bomo uprli levuharjem je za nas konec svobode

mistique

Guru
16. jun 2009
15.070
2.640
113
Emona / Carnium
Tukaj je en video, ki širše pojasni za kaj gre:

erikson

Guru
25. avg 2007
23.917
7.557
113
  • Haha
Reactions: jonny77 in jest5

mistique

Guru
16. jun 2009
15.070
2.640
113
Emona / Carnium
Ne, Grims je glavni na Radiu GaGa.
Bi ti rekel, da si preberi kdo je izvzet iz predloga zakona, ampak če si prste v marmeladi povezal z biti glavni, nima smisla. Če te je tako, kot Braneta zavedlo, da je debata o RTVSLO in ne Chat Control zakonu, potem si diverzant tako, kot Brane in prispevaš svoj delež k "zaščiti otrok" :zavijazocmi:

• Objave ne odobravam
  • Všeč mi je
Reactions: aljoman in bpfc

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.817
4.871
113
Vem, kdo je izvzet, prebral kar nekaj o tem. Bi pa rekel, da nima samo on prstov v marmeladi. A po tvoje je potem bolje biti tiho in čakati, da to uvedejo?

• Všeč mi je
Reactions: bpfc in Pepe

mistique

Guru
16. jun 2009
15.070
2.640
113
Emona / Carnium
Vidim, da me sprašuješ nekaj, kar je jasno iz mojih aktivnosti. Sem že nekaj časa nazaj objavil (v drugi temi) in danes dodal povezavo do objave v to temo. A se iz tega razume, kaj je bolje?

Branči ima druge prioritete (samohvala) in joka, kako ga nihče ni omenil v dolgem članku...model objavlja, da je napisal pismo :valjamse:, kot da dela pro bono. Brane, delaj follow up na pismo, idi v pisarno Sveta EU, zahtevaj sestanke, razkrinkaj lobije, gremo do konca Brane (maš ti to!)...ne jamraj!

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.817
4.871
113
Vidim, da me sprašuješ nekaj, kar je jasno iz mojih aktivnosti. Sem že nekaj časa nazaj objavil (v drugi temi) in danes dodal povezavo do objave v to temo. A se iz tega razume, kaj je bolje?

Branči ima druge prioritete (samohvala) in joka, kako ga nihče ni omenil v dolgem članku...model objavlja, da je napisal pismo :valjamse:, kot da dela pro bono. Brane, delaj follow up na pismo, idi v pisarno Sveta EU, zahtevaj sestanke, razkrinkaj lobije, gremo do konca Brane (maš ti to!)...ne jamraj!
Ne spremljam ravno tvojih aktivnosti. Ampak kljub brankotovi žalosti se ti ne zdi, da mediji razmeroma malo, če sploh kaj, poročajo o tem odvzemu osnovne pravice so zasebnosti?

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.859
5.446
113
Ali vi sedaj predvidevate, da je nekaj od tega, kar napišete nekje na internetu privatno? In da bo ostalo privatno tudi v prihodnosti in ne bo tega nekdo bral čez X let, če bo želel?

mistique

Guru
16. jun 2009
15.070
2.640
113
Emona / Carnium
Ne spremljam ravno tvojih aktivnosti. Ampak kljub brankotovi žalosti se ti ne zdi, da mediji razmeroma malo, če sploh kaj, poročajo o tem odvzemu osnovne pravice so zasebnosti?
Daniel, tole je topic Chat Control. Razumem tebe in Brančija, da je pravi problem RTV SLO. Ker pa imata oba bolečino iz naslova obveznega RTV prispevka, vama te bolečine ne morem lajšati, dokler so simptomi, da sta oba zadeta od pravice do zasebnosti in zaščite komunikacije.