Covid-19 Cepiva

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.558
16.873
113
Pošlji to Kunu Agueru.
Njegove kariere je namreč konec. Verjetno zaradi simuliranja.
Zakaj pa samo njemu? Zakaj bi zanemaril nenavadno veliko število drugih profesionalnih in amaterskih fuzbalerjev in ne bi še njim poslal gif-a, ki prikazuje zelo običajno obnašanje nogometašev zaradi česar mi ta gif tudi pride na pamet ob omembi dolpadajočih nogometašev in zaradi česar sem ga tudi nalepil?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.558
16.873
113
A je verjetno kariere konec zaradi cepiva????!??!!!
[antivaxx mode on]
Enostavno ni druge kot da je konec kariere zaradi cepiva. O tem kaj bi pa bilo, če ko bi se srečal s covidom se bomo pa kdaj drugič pogovarjali in enako velja za druge možnosti morebitnega vzroka za končanje kariere.
[antivaxx mode off]

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.196
3.682
113
41
Lj
Če bi se pa isto norca delal iz covida potem pa je to brez okusa. Ampak da pa nekdo zboli od cepiva? Ne, nemogoče, gremo se norca delat iz njega da vidi da to ni res. Big pharma stoji z nami.

• Haha
Reactions: Matey

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.558
16.873
113
Ah spet ti pa tvoji kvakizmi.... ja seveda, da je mogoče, da koga zj3be cepivo. Pri vseh teh milijardah cepljenih bi bilo čudno, če se to ne bi dogajalo.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.149
4.120
113
Jp, sem par dni nazaj linkal na to studijo in izpostavil ta del:

Kot pojasnjujejo, obstajajo ljudje, ki se z virusom okužijo, a svoje že v najzgodnejši fazi bolezni opravijo limfociti T.
Raziskave kažejo, da imajo številni ljudje tako imenovane spominske limfocite T, ki so nastali po okužbah z drugimi sezonskimi koronavirusi, ki povzročajo prehlad, kar jih je kasneje dejansko zaščitilo pred covidom-19.

Rezultati študije so še posebej pomembni, ker limfociti T po navadi zagotavljajo dolgotrajnejšo imunost, ki običajno traja več let, v nasprotju z večmesečno zaščito, ki jo zagotavljajo razvita protitelesa.

Tri dni zapored sem bil lanskega oktobra v stiku s clovekoma, ki sta zbolela zadnji vecer, pa sem potem imel ti vecere rahlo polno glavo in bil bolj zejen.

Eni, pac iz svoje jeze, tega pac ne morejo priznati, da smo tudi taki, ki tole damo cez kot keks in ne razvijemo protiteles. Ta studija to dokazuje.

Zanimivo, da mi v vsem tem casu in vseh super nalezljivih sevih, se nic ni in ves ta cas negativen in v kontaktu z okuzenimi (wild, alfa, delta sevi), tudi s takimi, ki so cepljeni in okuzeni. Pa metki letijo levo in desno od mene.

• Všeč mi je
Reactions: spenstar in Gonzo

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.676
4.896
113

Tri dni zapored sem bil lanskega oktobra v stiku s clovekoma, ki sta zbolela zadnji vecer, pa sem potem imel ti vecere rahlo polno glavo in bil bolj zejen.

Eni, pac iz svoje jeze, tega pac ne morejo priznati, da smo tudi taki, ki tole damo cez kot keks in ne razvijemo protiteles. Ta studija to dokazuje.

Zanimivo, da mi v vsem tem casu in vseh super nalezljivih sevih, se nic ni in ves ta cas negativen in v kontaktu z okuzenimi (wild, alfa, delta sevi), tudi s takimi, ki so cepljeni in okuzeni. Pa metki letijo levo in desno od mene.
Mhm. Tudi jaz sem bil z dvema okuženima skupaj od začetka do konca bolezni in nisem niti kihnil.

Sem pa videl kaj je Covid povzročil pri eni od teh. In gledal drugo, ki je pol leta ždela doma pred zaslonom namesto s sošolci v šoli. In se cepil.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.149
4.120
113
Mhm. Tudi jaz sem bil z dvema okuženima skupaj od začetka do konca bolezni in nisem niti kihnil.

Sem pa videl kaj je Covid povzročil pri eni od teh. In gledal drugo, ki je pol leta ždela doma pred zaslonom namesto s sošolci v šoli. In se cepil.
Ja, sej ne rečem. Tudi jaz poznam nekoga moje starosti, ki je zbolel mesec, dva nazaj. Še danes ni ok. Je pa tako, da je že po naravi bolj bolehen, v vseh letnih časih se skriva pred soncem.

Ampak to še ne pomeni, da je edino priznanje prebolelosti/imunosti Covida to, da moraš obležati. Pač, nekateri imamo to srečo, da nam nič ni.

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.534
9.847
113

Sej se zavedaš, da si od krede lahko kar konkretno zadet. Sam povem za eno izmed možnosti za tvojo žejo in polno glavo.

Ps: Pa tud če si res superimun na covid, to ne opraviči tvoje "kampanije" in nešteto gluposti in dokazanih laži, ki si jih nakidal sem gor.

Nazadnje urejeno:

SirFartsalot

Fizikalc
23. okt 2021
202
108
43
A je verjetno kariere konec zaradi cepiva????!??!!!
Trdim ne ničesar, ampak mislit mi pa še vedno da.

Govoriva o igralcu, ki je dal v karijeri čez najboljše medicinske teste pri raznih Manchester City-jih kjer sem prepričan, da bi ugotovili srčno napako.
To je standard pred podpisom milijonskih pogodb v nogometu.

Zanimivo potem, koliko teh igralcev (tudi ne tako slavnih kot Aguero) je fasalo "probleme s srcem" ravno v letu ko so le te precepili. Dodaj še znano stvar, da cepiva v določenih ljudeh naredijo štalo (sploh mijokarditis je zabava) in...

... kot rečeno. Trdim ne nič. Misliti mi pa vseeno da.

Veš, jaz (sploh pri takih zadevah) rad pregledam informacije iz obeh strani. Ker 100% resnice ni. Še najmanj bom pa "na prvo žogo" (excuse the pun) verjel farmacevtom ki imajo na grbi v zgodovini že takšne tožbe da se ti zavrti v glavi. in glavnine tožb so posledica "zavajanja in laganja" (zanimivo kajne?)

Tudi pogodbe farmacevtov z državami so že "liknile" na splet (sam sem videl od Pfizerja) in so zelo zanimive (sploh "indemnification" člen je zelo zanimiv).

A ti vseeno rajši kar verjameš vse kar ti servirajo farmacevti, ostale zadeve pa že v osnovi označiš za laži in teorije zarote, ali kako?

SirFartsalot

Fizikalc
23. okt 2021
202
108
43
Zakaj pa samo njemu? Zakaj bi zanemaril nenavadno veliko število drugih profesionalnih in amaterskih fuzbalerjev in ne bi še njim poslal gif-a, ki prikazuje zelo običajno obnašanje nogometašev zaradi česar mi ta gif tudi pride na pamet ob omembi dolpadajočih nogometašev in zaradi česar sem ga tudi nalepil?
Gre za to, da sem opazil pri nekaterih uporabnikih na tej tabli, da imajo zelo čuden smisel za humor ali sarkazem.

You know, v stilu "saj samo 1 od milijon mulcev crkne" ali kazanje gif-ov simuliranja na fuzbalski tekmi ko se pogovarjamo o tem, da je fuzbaler skoraj izgubil življenje.
Meni to pač ni okusno, žal. Če bi bil Aguero recimo tvoj foter/sin, bi še vedno limal ta gif ob taki debati? Dvomim.

BojanP

200. registrirani uporabnik
24. jul 2007
3.978
2.651
113

Govoriva o igralcu, ki je dal v karijeri čez najboljše medicinske teste pri raznih Manchester City-jih kjer sem prepričan, da bi ugotovili srčno napako.

Zanimivo potem, koliko teh igralcev (tudi ne tako slavnih kot Aguero) je fasalo "probleme s srcem" ravno v letu ko so le te precepili. Dodaj še znano stvar, da cepiva v določenih ljudeh naredijo štalo (sploh mijokarditis je zabava) in...

Veš, jaz (sploh pri takih zadevah) rad pregledam informacije iz obeh strani. Ker 100% resnice ni. Še najmanj bom pa "na prvo žogo" (excuse the pun) verjel farmacevtom ki imajo na grbi v zgodovini že takšne tožbe da se ti zavrti v glavi. in glavnine tožb so posledica "zavajanja in laganja" (zanimivo kajne?)

Tudi pogodbe farmacevtov z državami so že "liknile" na splet (sam sem videl od Pfizerja) in so zelo zanimive (sploh "indemnification" člen je zelo zanimiv).

A ti vseeno rajši kar verjameš vse kar ti servirajo farmacevti, ostale zadeve pa že v osnovi označiš za laži in teorije zarote, ali kako?
Kaj pa če so težave s srcem rezultat covida, ki ga je prebolel? Je to možno ali ne?

• Všeč mi je
Reactions: Matey

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113

Andy, a nena zagovarjate teze, da vlada skriva podatke, kot so umrli od cepiv, število cepljenih na intenzivni, prireja rezultate, samo zato, da bi ljudi prepričala v cepljenje?, se mi zdi, da je to nonstop rdeča nit necepilcev.
takšna študija bo še povečala odpor proti cepljenju. zakaj pol to pustijo v javnost, če pa hočejo na silo vse pocepit?

SirFartsalot

Fizikalc
23. okt 2021
202
108
43
Andy, a nena zagovarjate teze, da vlada skriva podatke, kot so umrli od cepiv, število cepljenih na intenzivni, prireja rezultate, samo zato, da bi ljudi prepričala v cepljenje?, se mi zdi, da je to nonstop rdeča nit necepilcev.
takšna študija bo še povečala odpor proti cepljenju. zakaj pol to pustijo v javnost, če pa hočejo na silo vse pocepit?
To da vlade lažejo o številu primerov kovidnih smrti in posledic cepljenja ni domena anti cepilcev ampak že kar znano javno dejstvo.
Angleži so to (da so enormno napihovali smrti "zaradi" kovida) celo odkrito priznali nedolgo nazaj.

V takih stvareh kot je kovid so vedno v ozadju tudi drugi interesi. Kdor tega ne verjame, je milo rečeno velika naivčina.

Še enkrat ponavljam. 100% resnica ne obstaja. Ne na eni, ne na drugi strani.

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.548
3.629
113
boš razkril tvojo znanko, katera je peš odšla na cepljenje nato pa postala hroma? čakamo na to., lažnivec
Hahaha, kako si sproti izmišljujete stvari. Lažnivec zino. Obup je res zyebana stvar. Sem povedal, da ko vem s kom imam opravka z imenom in priimkom, potem tudi jaz izpostavim ime.
Ste pa cepljenčki res že obupani.

• Haha
Reactions: zino in Matey

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.453
1.489
113

Tu sem te cakal. Odkrivate toplo vodo, kjer je ni. Pa studirate jebene zadeve, ki jih sploh ni. Aguero je mel ze v mladosti identicne tezave, ki so se zdaj znova pojavile. Ampak krivo bo cepivo, kak pa.