Covid-19 Cepiva

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.031
4.047
113
Slabo ti je znano.
Odvisno za kakšno in kako hudo poškodbo se gre

Myocarditis is an inflammation of the myocardium. When the heart becomes inflamed, it cannot pump as well because of damage to its cells and swelling (edema). The heart muscle may be damaged even more if your body’s immune system sends antibodies to try to fight whatever started the inflammation. Sometimes, these antibodies attack the tissues of your heart instead. If too many heart muscle cells are damaged, the heart muscle becomes weakened. In some cases, this process happens very quickly and results in heart failure or even sudden death.

More often, the heart tries to heal itself by changing the damaged or dead heart muscle cells into scar tissue. Scar tissue is not like heart muscle tissue because it does not contract and it cannot help the heart to pump. If enough scar tissue forms in the heart, it can lead to congestive heart failure or dilated cardiomyopathy.​
 

Floki

Guru
6. sep 2007
9.851
2.986
113
Ali so narobe razlagam, če predpostavljam, da bi miokarditis - torej po definiciji vnetje miokarde kar najpogosteje povzročajo virusi, bakterije oz. imunski procesi in se "v praksi" pozna kot srčno popuščanje - te osebe dobile tudi v primeru neke povprečne okužbe s covidom? To, da pa covid povzroča dolgotrajne in lahko tudi doživljenjske posledice v obliki srčnih težav je pa znano že zelo dolgo.

Problem je edino ker pri nas ne prideš do dohtarja. Znanec pod 30 je imel nekaj mesecev nazaj diagnozo miokarditis. Sicer pred cepljenjem za covid ampak vseeno. Do specialista seveda ni prišel, si ga je potem plačal sam in zaradi hitrega odziva ni bilo posledic. Niso pa vsi taki ki gredo ob prvih problemih na svoje stroške k zdravniku.
 
  • Všeč mi je
Reactions: Hanzi in Matey

mirsi

Predator
4. jun 2014
7.726
-3
113
To da so v Afriki in Indiji razmere za prenos dotičnega virusa za razred slabše, kot recimo v EU, je pa itak že na nivoju kvantne fizike za tvojo zmogljivost dojemanja.
Se v Indiji več razkužujejo, umivajo roke, držijo distanco, menjajo maske na 2 uri al kaj, da so še živi? Ker cepljeni niso.
 
  • Haha
Reactions: Ytbnd

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.213
9.451
113
kod Džej-Zija
Ampak moraš res slikice prilepit. Linki ga bojo zmedli. Boš videl. Te bo vprašal, če so res offline. In kako, da se prikazujejo, če so. Pa zakaj imajo nove funkcionalnosti.
 

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
15.805
3.815
113
Ker se 15 letniki ne cepijo je tako kot je:
Čeprav stanje teh okužb ni visoko, beležimo hiter odstotkovni dvig okužb v domovih za starejše in posebnih socialno-varstvenih zavodih," je na današnji vladni novinarski konferenci o aktualnem stanju glede covid-19 dejal minister za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti Janez Cigler Kralj.
.. zakaj cepljenih s 3jo dozo samo 6.2 odstotka če se ve da pfizer po pol leta ni več "pravi" in imamo rast okužb že vsaj en mesec:
Na današnji dan je cepljenih 95,5 odstotka stanovalcev v domovih za starejše, med njimi z dvema odmerkoma 80,6 odstotka, z enim odmerkom 8,8 odstotka stanovalcev, s tretjim odmerkom pa je cepljenih 6,2 odstotka stanovalcev.
 

sad

Guru
24. avg 2007
20.459
9.153
113
Hvala!


Torej 1:1000.

Če vam je to normalno...
Hvala, tole sem hotel preverit:

This article is a preprint and has not been certified by peer review [what does this mean?]. It reports new medical research that has yet to be evaluated and so should not be used to guide clinical practice.

Sedaj mi pa prosim razloži, kako ti takšne nepotrjene raziskave serviraš kot čisto resnico BREZ SENCE DVOMA, po drugi strani imaš pa ogromno za povedat, da raziskave učinkov cepiv (kjer so šli čez kar nekaj kliničnih raziskav in potrditev) so pa popolnoma problematične in neuporabne, #laž. #bigpharma #bigliar #bedak #omejitev linkanja na članke 2 na teden
Oz. se popravljam, ti neke povzetke neke x spletne strani serviraš kot suho resnico, brez da bi prej raziskavo dejansko prebral. Loool. Loool. Loool. Vrtec.

Pa da se razumemo: ne zanikam, da to ni res. Ker ne vem. Vsekakor pa bi bilo potrebno te zadeve prej še preveriti in potrditi/ovreči s strani dejanskih znastvenikov. Ampak to tebe ne ustavi, da plasiraš to kot suho resnico. Evo, to je lep prikaz, kako neizobraženi butli ne razumejo raziskav in jih potem zlorabljajo v svoje namene. Čeprav že na začetku lepo jasno piše kaj in kako je to. Vsak izobražen znanstvenik ve, kam se postavi to in kako se takšno raziskavo uporablja, ampak ne, #YTdoktorjem to ne pade na pamet. Zanimivo, da še jaz to razumem, res sem pa en navaden kmet, ne pa #doktor.
 
Nazadnje urejeno:

zino

Guru
3. sep 2007
6.681
2.473
113
Se v Indiji več razkužujejo, umivajo roke, držijo distanco, menjajo maske na 2 uri al kaj, da so še živi? Ker cepljeni niso.
v Indiji v tisti svinjariji preživijo, kjer bi tebe po enem dnevi položlo. ko truplo pri Gangesu zažgejo na grmadi, nato pometejo v reko, 10 metrov za tem v reki se pa kopajo otroci in ženske perejo posodo in perilo. mesar na ulici na štoru prodaja piščanca, na tem štoru si reže nohte na nogi, prideš, kupiš piščanca ki je bil 1cm od noge, iz njega pobere noht in ti ga da v vrečko, pri 40 stopinjah. pa preživi narod. ti ne bi.
pa še zdaj nisi povedal, kako je mogoče, da se nekdo cepi 7x proti covidu.
 

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
51.086
6.478
113
Torej je problem da smo premalo odporni proti virusu? In ne da ne bi mogli bit, pač rajši se baše folk s čipsom pred TV, kot kaj naredil za sebe. Potem pa magično cepivo pa gremo dalje.
 

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.031
4.047
113

The variant was 27 times more likely to break through Pfizer protection from January-February and cause symptoms than it was to penetrate natural immunity from the same period​


 

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.031
4.047
113

FDA experts have unexpectedly voted against approving Covid-19 vaccination boosters for anyone over the age of 16 in the USA, citing a lack of long term data and stating that the risks do not outweigh any benefits because the Covid-19 vaccines are killing at least 2 people for every 1 life saved.
 
  • Haha
Reactions: mosseero

jonny77

Guru
16. sep 2007
10.643
2.360
113
Pomurje
Ja samo zakaj pa potem rinete v bolnico ko vam zagusti. Trenutno vas je takih 75%. Ostante še takrat doma. Zaradi vas vsi programi stojijo pizde proklete. Letos je v UKCMB bilo prestavljeno 6000 operacij!
To je samo in izključno zaradi neorganizacije dela, da ne napišem kaj drugega.
Da so pa anticepilci krivi je pa čista laž. Zdaj bodo krivi, prej pa ne.
 

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
51.086
6.478
113
Za ene pri nas je to OK, vseeno boljše če umre 1 od cepljenja ali 2 od kovida, a ne?

Eni celo otroke za ta namen žrtvujejo.
 

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.213
9.451
113
kod Džej-Zija
Prav rad bi še iz drugih virov prebral citat o smrtih. Noben drug medij ne poroča o tem. Tako da klasičen fejk njus.
 
  • Všeč mi je
Reactions: Matey in jest5

mirsi

Predator
4. jun 2014
7.726
-3
113
pa še zdaj nisi povedal, kako je mogoče, da se nekdo cepi 7x proti covidu.
A nisi bral na 24-ur?
Preprosto, vzame od nekoga osebno in zdravstveno, pa seveda še 150 - 350 eur in se gre cepit namesto nekoga, ki se ne želi cepit, bi pa rad imel potrdilo da je cepljen. Na cepilnih mestih slabo preverjajo identiteto cepljenega in dobi pik

Če pa misliš kako preživi pa - očitno so nekateri dovolj odporni, Ljudje so si različni, nekdo umre že po prvem odmerku (takih ni veliko, so pa posamezni primeri), nekom ni nič tudi po xx-pikih.
Sicer pa kakor kaže, bomo vsi dobili še kaj več kot 7 doz v parih letih.

Saj z drogami je podobno. Meni bližnja oseba je umrla po prvem odmerku, nekateri se drogirajo leta in preživijo.
 
Nazadnje urejeno: