Kakšen link za to, so kje uvedli pravilo, da se prizna samo mRNA cepivo?Ne? Jansen se cepiš le 1x. Tudi ni nobene potrebe po naslednji dozi. Če/ko pa bo, pa se precej govori, da bodo zahtevali mRNA cepivo, ki kao ščiti bolje, čeprav je dokazano, da je Jansen na nivoju Phizerja, oba pa malo za Moderno.
Se je kdo cepil z Jansenom? Je bila kakšna reakcija telesa? Oz. ali se splača cepiti z Jansenom, zato da ni potrebno hoditi dvakratZa papire dobiti je top Jensen.
Vsi, ki smo dobili Jansen, ki jih poznam, smo bili kak dan out. Predvsem boleča glava, nespečnost, slabše počutje.Se je kdo cepil z Jansenom? Je bila kakšna reakcija telesa? Oz. ali se splača cepiti z Jansenom, zato da ni potrebno hoditi dvakrat? Kolikor vidim, stranski učinki niso glih bolj pogosti pri Jansenu glede na druga cepiva, so pa potencialni stranski učinki pogosto hujši...
Pol pa isto kot Astra,Vsi, ki smo dobili Jansen, ki jih poznam, smo bili kak dan out. Predvsem boleča glava, nespečnost, slabše počutje.
Ne vec.Pol pa isto kot Astra,
Kaj sedaj Astra velja PCT po prvem odmerku ali ne???
Jaz sem bil samo zmatran. Cepil sem se v četrtek okol 14h, proti večeru sem bil že zjeban, potem v petek šel na šiht, po šihtu na 3 pire, pol sem pa spal ene 9 ur in je prov pasal tak spanec po dolgem cajtu. Ko sem vstal pa kot, da nič ni blo.Se je kdo cepil z Jansenom? Je bila kakšna reakcija telesa? Oz. ali se splača cepiti z Jansenom, zato da ni potrebno hoditi dvakrat? Kolikor vidim, stranski učinki niso glih bolj pogosti pri Jansenu glede na druga cepiva, so pa potencialni stranski učinki pogosto hujši...
Nosečo ženo bi dal pičit? 12 letnega otroka, ki je prebolel tudi? Al pa če bi mel hude težave pri prvi dozi, bi mel kohones it po drugo? Ni vse sam bubarokica in niso vsi, ki niso cepljeni usekani antivakserji, kot si eni biseri predstavljate.Bodo drugi napisali.
Jaz sem dobil pfizer pa je vse potekalo BP.
Edino rokica je malo bubala na dotik.
No, bi ti svojo dal cepit sploh v prvi triadi? Pa svojga otroka?Cepljenje nosečnic se v osnovi načeloma priporoča vendar pa je smiselno pred realizacijo tega vsak primer pogledati posebej in se odločiti podrobnostim primerno.
Kar se pa cepljenja otrok tiče je pa to povsem druga zgodba, ki jo (zaenkrat?) redki starši realizirajo. Tisti za katere pa vem, da so jo so pa - pazi to - zdravniki.
Jaz mislim, da ne. Ker nimam dovolj podatkov... Treuntno tega tudi ne raziskujem, ker mi ni potrebno.No, bi ti svojo dal cepit sploh v prvi triadi? Pa svojga otroka?
po Jansenu sem imel po 10ih urah vročino ene 4 ure, pa počutje kot prehlad, potem pa vse ok.Tisti, ki ste imeli neželeno reakcijo telesa po cepljenju, a ste imeli to reakcijo po prvem ali drugem odmerku? Ali celo po obeh (to je verjetno izjemno redko)?