Razumem. DobraPomaga, če razumeš napisano.![]()
ne, ne nakazuje tega. Zdej pa razmisl zakaj.Razumem. Dobra
Ampak vseeno. Procent okuženih cepljenih je višji od procenta cepljenih. In sicer v skoraj vseh starostnih skupinah, kar nakazuje na to, da imajo cepljeni večjo možnost okužbe kot necepljeni.
Sedaj je naša prva naloga, da začnemo s tretjim cepljenjem, najprej starejše in imunsko oslabele, potem tudi mlajše. Medtem ko naslednje leto lahko pričakujemo četrto, nekje sred leta tudi peto dozo."
Se strinjam. Sem cepljen 2x in danes poslal osebni zdravnici, da sem še za naslednje doze...stari, nekomu, ki se je cepil, ni problem it po naslednje doze. večji problem imate antivaxerji glede testov in vaših človekovih pravic.
Koliko je pa cepljenih na intenzivni negi?Spet tedenska osvežitev podatkov za Slovenijo, ta teden je številka pozitivnih cepljenih že tretji teden zapored narasla za več kot 2% (celo 4% od prejšnjega tedna) in znaša sedaj 22% vseh pozitivnih:
Poglej priponko 48176
Delež v bolnišnici se je tudi precej dvignil, sprejetih v 34. tednu je 21% cepljenih od vseh bolnikov:
Poglej priponko 48177
Tega podatka uradno ni, niti ni podatka o cepljenih umrlih.Koliko je pa cepljenih na intenzivni negi?
Čudno da ni AndY1 tega tukaj nalimal. Aja on rajši drek lima.Par dni nazaj je bil podatek, da so vsi covid pacienti na intenzivni necepljeni. Ne vem pa, kje sem to zasledil/slišal...
Par dni nazaj je bil podatek, da so vsi covid pacienti na intenzivni necepljeni. Ne vem pa, kje sem to zasledil/slišal...
Sebi lahko tudi 10 butne.Sem prav slišal na 24ur, da trampuš že napoveduje peti odmerek cepiva?
Kolikor imam jaz info, v preteklih valovih DSO niso ne vem kako hudicevo vozili v bolnice.Fejk news oz. jemanje iz konteksta. Tudi za teden za kateri so bile sedaj javljene uradne hospitalizacije je bilo v medijih od določenih oseb javljeno da je od 117 oseb v bolnišnici samo 7 cepljenih (pod 10%), pa se danes vidi da je bilo število dejansko 22 cepljenih.
Neuradno naj bi se sicer začeli valovi v DSOjih in hospitalizacije it tega vira, tako da se bo število (pa tudi delež) hospitalizacij cepljenih zagotovo dvigoval na račun te populacije.
Razmerje 1:6.5 za težak potek covida je trenutno po aktualnih podatkih tako bolj 1:3. Kar je še vedno dobro razmerje ki u/o-pravičuje cepljenje.
To ti misliš.....stari, nekomu, ki se je cepil, ni problem it po naslednje doze. večji problem imate antivaxerji glede testov in vaših človekovih pravic.
Ja. bom šel po 3 odmerek čez pol leta, brez problema.To ti misliš.....