Nisi prebral, da VSE? Mislim svašta, lepo napiše zadnji uradni info, eni pa kar dalje po svoje.Ja ampak 3 odmerek samo za zdavstvene delavce in tiste z oslabelim imunskim sistemom/kroničnimi boleznimi.
Ne vse, ampak tiste, ki imajo slabši imunski sistem ali so drugače komprimirani po dveh odmerkih:To je najnovejša novica, da nameravajo vse cepiti s 3. odmerkom.
Se pravi nova USA cepilna shema (večina je v USA itak Pfizer/ Moderna)
1. odmerek
2. odmerek - 3. tedne po prvemu
3. odmerek - 8. mesecev po drugemu
Nekaj takega kot cepljenje proti klopnemu meningitisu.
Svašta, da verjameš nekomu na forumu in si ne greš prebrat uradnih virov. KLIKNisi prebral, da VSE? Mislim svašta, lepo napiše zadnji uradni info, eni pa kar dalje po svoje.
Gre za to, da se zaradi PCT-ja cepljenih ne testira in se s tem umetno vzdržuje videz, da se samo necepljeni okužijo in širijo okužbe.Cepljeni in preboleli smo na nek način res nekoliko bolj "lažno prepričani" in bolj samozavestni glede obolelosti in prenosa virusa, a velik del necepljenih se od nas ne razlikuje, saj "mladi in zdravi" zaradi virusa pač ne bomo imeli posledic. Itak je samo prehlad ne?
Čakej malo, pri tebi zaznavam nek strah pred tem "prehladom".Cepljeni so sedaj postali bolj nevarni za "vse", kot necepljeni. Namreč "mislijo", da ne morejo prenašati virusa in nikjer se jih ne testira, če dejansko prenašajo virus ali ne, in ga lepo trosijo naokrog.
Še vedno mi razni doktorji tukaj niso odgovorili, kaj se zgodi z necepljenim, ki pride z pozitivnim testom na mejo. Ga ubijejo, ali pošljejo nazaj v državo gostiteljico? Sprašujem zato, ker mi počasi že preseda branje, da virus v državo nosimo samo cepljeni.Pa saj, ce si cepljen ali ne, vseeno kuzis naprej, torej je sploh brezpredmetno se pogovarjat o tem, al gres v mc ali ne.
Ce si nalijemo cistega vina, ga cepljeni bolj prenasajo naprej, ker niso testirani, necepljene ustavijo s testom in jih dajo v karanteno, ce so okuzeni, zato ze iz tega vidim, da je svet zblojen u 3 pimcke mat.ern3 in vse, kar je bilo logicno par let nazaj, je sedaj totalno zblojeno.
Se enkrat...v drzavo nosijo okuzbe cepljeni, kateri so netestirani, necepljene se vsakega posebej testira! Upam da je to jasno vsem cepljenim, pa se lahko usajate po forumu kolkor zelite.
V Soci se je vedno pravilo, kako je osvezujoce...sedaj ni nic drugace, samo ti si dodal svoje "spoznanje"
Nic bat, ze 2x prebolel, ce me do zdaj ni pobralo…
Vstop v državo omogočen le, če predloži izjavo, kje bo preživel karanteno.Še vedno mi razni doktorji tukaj niso odgovorili, kaj se zgodi z necepljenim, ki pride z pozitivnim testom na mejo. Ga ubijejo, ali pošljejo nazaj v državo gostiteljico? Sprašujem zato, ker mi počasi že preseda branje, da virus v državo nosimo samo cepljeni.
Itak da pride. Saj imaš na sledilniku podatek, koliko virusov smo na tak način spustili v državo iz posamezne države.In s to izjavo virus v državo ne pride, ali kako?
Karantene pa tudi vemo kako se spoštujejo.
Nisi prebral, da VSE? Mislim svašta, lepo napiše zadnji uradni info, eni pa kar dalje po svoje.
Da ne bo nesporazumov (in kreganja).No dajmo še enkrat.....kdo kar dalje po svoje
Today, the U.S. Food and Drug Administration amended the emergency use authorizations (EUAs) for both the Pfizer-BioNTech COVID-19 Vaccine and the Moderna COVID-19 Vaccine to allow for the use of an additional dose in certain immunocompromised individuals, specifically, solid organ transplant recipients or those who are diagnosed with conditions that are considered to have an equivalent level of immunocompromise. The Centers for Disease Control and Prevention’s Advisory Committee on Immunization Practices is scheduled to meet Friday to discuss further clinical recommendations regarding immunocompromised individuals. Today’s action does not apply to people who are not immunocompromised.
![]()
Coronavirus (COVID-19) Update: FDA Authorizes Additional Vaccine Dose for Certain Immunocompromised Individuals
The FDA authorized the use of an additional dose of the Pfizer-BioNTech or Moderna COVID-19 Vaccines in certain immunocompromised individuals.www.fda.gov
Če ne razumeš daj pa v google translate.
Gre za to, da se zaradi PCT-ja cepljenih ne testira in se s tem umetno vzdržuje videz, da se samo necepljeni okužijo in širijo okužbe.
Na tak način nas je že brez cepiva 90% okuženih asimptomatsko prebolelo okužbo, smo pa kljub temu povzročili epidemijo in nekaj tisoč mrtvih v Sloveniji.Kako se ne testira? Če imam simptome lahko kot odgovorni posameznik grem na test. Če ne, pač ne grem. Kaj ima to veze s cepljenjem?
Cepljenje mi zgolj omogoča lažji prehod meje ali vstop v lokal, ne odvezuje me odgovornosti od širjenja okužbe in ostalih ukrepov.