Pharmaceutical distributor | Lenis farmacevtika d.o.o.
Pharmaceutical distributor for Adria region and Central Eastern Europe - Lenis - Market analysis, Market Access Pharma, Regulatory Affairs, Marketing&Sales

A tko ti to vidiš.... Enkrat pišeš, da si se odločil, da se ne boš cepil, ker ni potrebe, pol spet čez tri minute, da si bil v vrsti, pa si zavrnil AZ. Prvega dela nikakor ne razumem.S tabo se ne mislim vec ukvarjat, ker samo provociras in zajebavas. Pa ne samo mene.
Govoris, kot da smo vsi necepljeni konstantno okuzeni in kuzni.
Govoris, kot da smo samo mi lahko okuzeni in kuzni, pa ni res.
V Trboveljskem DSOju je bilo vseh 22 cepljenih okuzenih. V drugih dveh DSOjih prav tako, kar pomeni, da so kuzni in okuzeni.
Kakor veter piha. In potem so tu še čustva ...A tko ti to vidiš.... Enkrat pišeš, da si se odločil, da se ne boš cepil, ker ni potrebe, pol spet čez tri minute, da si bil v vrsti, pa si zavrnil AZ. Prvega dela nikakor ne razumem.
To tudi mene zanima, koliko ljudi je umrlo 1 mesec po cepljenju - če izenačimo kriterije, ki veljajo za koronske smrti.Število smrtnih žrtev?
Sem poklical.Pharmaceutical distributor | Lenis farmacevtika d.o.o.
Pharmaceutical distributor for Adria region and Central Eastern Europe - Lenis - Market analysis, Market Access Pharma, Regulatory Affairs, Marketing&Saleslenis.si
An international body representing a who’s-who of Big Pharma firms has rejected a US-backed proposal to lift intellectual property rights for coronavirus vaccines, insisting the move will not speed up global distribution.
The International Federation of Pharmaceutical Manufacturers (IFPMA) criticized the IP plan in a statement on Wednesday, not long after the Joe Biden administration voiced support for the idea, first floated by the World Trade Organization last October.
“The decision of the US administration to support a patent waiver for Covid-19 vaccines is disappointing,” the IFPMA said, adding that IP waivers “will not increase production nor provide practical solutions needed to battle this global health crisis. On the contrary, it is likely to lead to disruption.”
Prijave so že odprte za vse na zVem portalu. Če si se že prijavil pri zdravniku, potem se tukaj ne rabiš še enkrat. Čeprav realno glede na zmedeno stanje povsod, se je verjetno bolje prijavit na več koncih, kot le enem.
Potem te pa kličejo z vseh koncev, ker ne znajo poenotiti seznamov.Prijave so že odprte za vse na zVem portalu. Če si se že prijavil pri zdravniku, potem se tukaj ne rabiš še enkrat. Čeprav realno glede na zmedeno stanje povsod, se je verjetno bolje prijavit na več koncih, kot le enem.
Mogoče kdo ve s čim so bili cepljeni na Sejšelih? 60% odraslega prebivalstva je dobilo že 2 dozi cepiva. Populacije je skupno 95.000, mlajših od 18 okoli 20.000. 60% od 75.000 nanese 45.000 ljudi. Torej imajo polovično precepljenost prebivalstva, so izolirani od ostalega sveta, imajo ugodno klimo in razbiti so na miljon otočkov. Pa gredo v lockdown zaradi porasta okužb. Zdaj ali imajo zdravstvo tako, da sprejme lahko 5 - 8 ljudi naenkrat in je kriza vedno ali sem kaj zgrešil, ker, če je to to, potem nas ne odreši več nič. Tudi ne najdem podatkov ali so okuženi cepljeni ali ne. Ker, če so, potem cepivo pač ne ščiti nič, če pa vsi samo posmrkajo in grejo naprej, naj pa tako napišejo, ne pa, da gredo vse zapret na podlagi številke okuženih, ne pa stanja v bolnicah.
Moja je bila cepljena 2 tedna nazaj in je bila zelo slaba dva dni. Samo ležala in vročina 39, potem se je pa hitro nazaj sestavilaSem se cepil z Azro Zenico. Upam, na cimmanj stranskih ucinkov. Kar nekaj jih poznam, ki so ornk oblezali ta teden po cepljenju z AZ.,![]()