Ne vem iz česa sklepaš da je to povezano s ceplenjem proti covidu, vendar če misliš da je, ti žal ni pomoči. Veliko pa pove o tvojih objavah.
Drugace so tole podatki na "mal" vecjem stevilu ljudi. https://www.reuters.com/business/he...accine-efficacy-wanes-under-delta-2021-08-18/![]()
Pfizer Shot Just 39% Effective Against Delta Infection, But Largely Prevents Severe Illness, Israel Study Suggests
Previous estimates indicated the Pfizer shot was only moderately less protective against Delta, though all studies indicate a high level of protection against hospitalization and severe illness.www.forbes.com
Pogoj EUA je vsaj 50% učinkovitost, kar pomeni, da EUA ne velja več za obstoječa cepiva.
kako ne ves da je Andy:Ne vem iz česa sklepaš da je to povezano s ceplenjem proti covidu, vendar če misliš da je, ti žal ni pomoči. Veliko pa pove o tvojih objavah.
kako ne ves da je Andy:![]()
Sem takoj za ce bodo anticepilci financno odgovorni za izpad dohodka zaradi novih lockdownow.Mene pa zanima, če bodo cepljeni še tako navijali za plačljivo testiranje, ko bodo testirali tako cepljene in necepljene, ker oboji lahko prenašajo virus.
Bi morali kar cepljenii bit odgovorni za nove lockdowne, cepilci razširjajo virus, ker se prosto gobajo, okuženi ali pa ne, ker jih ne testirajo..Sem takoj za ce bodo anticepilci financno odgovorni za izpad dohodka zaradi novih lockdownow.
Po tej logiki predlagam, da se vsi cepimo - nihče več ne bo testiran in epidemije bo konec.Bi morali kar cepljenii bit odgovorni za nove lockdowne, cepilci razširjajo virus, ker se prosto gobajo, okuženi ali pa ne, ker jih ne testirajo..
Ampak vse je treba istočasno cepit kar s tremi dozami, da ne bo prerekanja, da je nekdo že 3 doze dobil, nekdo pa še komaj 2.Po tej logiki predlagam, da se vsi cepimo - nihče več ne bo testiran in epidemije bo konec.
Izpad ti naj krije tisti, kateri uvaja lockdowne.Sem takoj za ce bodo anticepilci financno odgovorni za izpad dohodka zaradi novih lockdownow.
AndY1 kaj je s tabo? Boš tole zignoriral, al se ti je že čisto dokončno odpeljalo? Si mogoče našel kontekst?Ne vem iz česa sklepaš da je to povezano s ceplenjem proti covidu, vendar če misliš da je, ti žal ni pomoči. Veliko pa pove o tvojih objavah.
teb ni cist jasno kako delujejo davki ane?Izpad ti naj krije tisti, kateri uvaja lockdowne.
Itak kar mu ne paše zignorira napolno. Je pa model pomoje ena večjih žrtev covida pri nas. To more ure in ure na dan se samo s covidom ukvarjat. Totalno obseden.AndY1 kaj je s tabo? Boš tole zignoriral, al se ti je že čisto dokončno odpeljalo? Si mogoče našel kontekst?
Je, samo to boš mogel komu drugemu jamrat.teb ni cist jasno kako delujejo davki ane?