Kakšna je sploh razlika, če zadevo preneseš v Slovenijo iz testirne vrste na Pagu ali pa nekega piknika na severni strani Kolpe?Še vedno si lahko tisti dan v tisti vrsti pobral zadevo in jo prenesel v državo.
Kakšna je sploh razlika, če zadevo preneseš v Slovenijo iz testirne vrste na Pagu ali pa nekega piknika na severni strani Kolpe?Še vedno si lahko tisti dan v tisti vrsti pobral zadevo in jo prenesel v državo.
Predlogov je dost. Sam je preveč je "Bitencev" ki so se navadli na easy money da bi šlo zlahka.Imaš kak predlog iz rokava, kako bomo nehali s tem sranjem? Politika nas prepričuje, da je jesenska apokalipsa pred vrati. To pomeni, da bo prvi primeren čas da nehamo s tem, komaj tam okoli meseca maja naslednje leto.
Je ni, odgovarjam na cepljenci vs necepljenci nebuloze.Kakšna je sploh razlika, če zadevo preneš v Slovenijo iz testirne vrste na Pagu ali pa nekega piknika na severni strani Kolpe?
Biciklisti nekaj poskušajo, pa so označeni za proti domoljubne debile.Predlogov je dost. Sam je preveč je "Bitencev" ki so se navadli na easy money da bi šlo zlahka.
Dokler bo le te vodil butelj Jenull in bodo tam pel partizanske pesmi skupi z Nikolovskim in Jurasovo, se nam ne piše nič dobrega.Biciklisti nekaj poskušajo, pa so označeni za proti domoljubne debile.
Itak, ker ti bi si še organizatorja zbiral. Vsak proti temu sranju je dober. Tudi andy, ravno zato ker jr skrajnež. Ker vse kar je pa vmes, ki ni orto levo ali desno, je pa ofca.Dokler bo le te vodil butelj Jenull in bodo tam pel partizanske pesmi skupi z Nikolovskim in Jurasovo, se nam ne piše nič dobrega.
Revolucionar mora biti skrajnež, skrajnež je pa vsak dober, vsak dokler se ne obrne zadeve, potem se pa ugotavlja kdo bo vlekel nazaj k koritu, kdo bo pa korito okoli obrnil.Narobe. Ni vsak, ki je proti temu sranju dober. Pa verjemi, nas je dost proti temu sranju. In andy ni fanatik, sam mal se je zapletu.
Tudi pri nas mi je že mesarila po obeh nosnicah in kar ni in ni hotela odnehatNo ja, kalbo, v Puli sem bil na testu za 100kn in prvic dozivel bris v obeh nosnicah, pri nas je vedno samo iz ene in na izi, hrvatica pa me dosti bolj konkretno obdelala.
Danes sem na naši piceriji videl napis: Vsak, ki vstopi na našo teraso, izjavlja, da ima pri sebi potrdilo o PCT.Vedno manj folka ima maske not, vceraj v Izoli kao reatavracija, napis obvezne maske, valda nihče.
Prav lepo je bilo videt sproscen folk v obraz![]()
No, tudi glede tega so bile narejene studije, ki vasa ugibanja zanikajo:Res je. Sicer samo na podlagi zdravstenega osebja težko dobimo zanesljivo informacijo, sem pa skoraj prepričan, da je tako. Tudi statistika precepljenosti ljudi, ki jih poznam osebno, pritrjuje temu. Študije na to tematiko (precepljenost vs izobrazba) sicer še nisem videl, bi pa bila vsekakor zelo zanimiva.
Vedno bolj mam filing da mas ti mal probleme z razumevanjem anglescine. Na tle so slikce, bo lazje za razumet: https://www.shadac.org/news/HPSVax-06.21No, tudi glede tega so bile narejene studije, ki vasa ugibanja zanikajo:
![]()
Researchers Identify Groups Hesitant About COVID-19 Vaccine
Pitt and CMU researchers found that COVID-19 vaccine hesitancy decreased by one-third this year, but some groups remain strongly reluctant.www.upmc.com
Super.Hospitalizations are increasing in every age group. From Aug. 5 to Aug. 11, the average number of daily hospital admissions was roughly 20 percent to 30 percent higher, for all age groups, than during the previous week.
But among adults ages 50 and older, who are at highest risk for severe disease but the most likely to be vaccinated, new hospital admissions remain below previous pandemic peaks. Among Americans who are 70 or older, hospital admissions are 65 percent lower than they were in early January, according to the C.D.C.