Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Sej odbijač bo povsem nov in pripravljen na barvanje, medtem ko havba bo pa iz rabljenega avta.
Zadeva ne rabi biti narejena čisto v piko, ker avto itak ni dost vreden, pa tudi sicer nisem pretirano natančen.
Drgač pa hvala za odgovor, ker zdaj vsaj vem približno koliko me bo udarilo po žepu.
lej sej kar se tiče odbijača ni noben problem...bi ti ga lahka jst,kot amater, poštrihu zunaj na zraku, pa bi bil zadovoljen in 90% ljudi ne bi videl razlike med tovarniško in homemade robo...
samo havba je pa druga zgodba, ker to je lice avta...velika ravna fleha sredi avta, na katero se svetloba odbija pod takim kotom na kateri vsaka napada iztopi. moje mnjenje je takšno da ni važno kam boš dal štrihat, ko bo vsak polovica ljudi,če ne več, vidla da je bla havba štrihana.
Mene pa zanima za sprednji odbijač. Ni nič zlomljeno, manjše praske, popokana barva od udarca. Sicer je tudi črna obroba podrgnjena, ampak bi to preživel brez popravljanja. Nekak mi noče srna priletet v avto
Folija te bo prisla max 50 eur z delom. Zna bit sranje pri izpuhih zaradi toplote. // Barvanje vsaj 100 eur (licarji so novi zlatarji). Vozi folirat kamorkoli razen h komparetu. Lp
Jest bi dal folijo ker licarji so res novi zlatarji. Folija se tudi na soncu zge tko da neki temperaturno obstojna je, vprasaj pa ti bodo povedal, pa se kaksen carbon look k je tolk popularen si lahko das.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.