Imaš tudi teste "umetno obrabljenih gum". Premijski proizvajalci, kot so Michelin, Continental in Goodyear ponavadi za svoje top modele, načrtujejo tudi minimum performans, ko imajo le te samo 3 mm.Saj ti testi novih gum so itak brez veze. Teste bi morali delati na polovico obrabljenih gumah. Šele tam bi se videla dejanska kvaliteta. Kaj ti pomaga nova guma s 7 mm profila, če je čez dve leti s 4-5 mm profila prava katastrofa na mokrem. Najlepše se to vidi v kakšnih krožiščih, ko dežuje in ni več pravega stranskega oprijema. Govorim za navadno prve 3, po testih.
Tnx, ampak jaz kupujem celoletne gume.Tvoja izbira. Ni panike. Ceneje bi dobil tile dve in ne bi nič slabše vozil! Da ne rečem kaj drugače.
Poglej priponko 101338Poglej priponko 101339
Prodam jaz. Gre pa za 6 letne zimske. Lahko samo flikneš, ne rabiš niti priti po njih ali celo montirat.A prodajajo kake gume, da niso letne, zimske, celoletne?
Recimo, 9 1/2 tedenske? Za od 5.8. do 11.10.? Pa da pol 12.10. zamenjaš za nov komplet?
Men bi blo to interesantno, pol bi se šele prepirali
ON: do sedaj sem imel od celoletbih samo Michelin CrossClimate, pa so bile prvo leto odlične, tudi za v sneg, drugo leto pa dobre samo še za suho cesto ... v dežju bolj tako, tako .. .za v sneg še slabše ... sem pa imel prvo serijo, menda so bile serije 2 boljše ...
Dej ti meni najprej flikni 100€ da vidim, če tole dela ... nakažem nazaj, majkemiProdam jaz. Gre pa za 6 letne zimske. Lahko samo flikneš, ne rabiš niti priti po njih ali celo montirat.