Bovec - kam it jest med tednom ob 21

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
16.948
10.407
113
Torej kot v naslovu teme: kam it jest v bovcu (ali okolici) recimo danes ob 21.00

hvala lokalcem za pomoc :)

mistique

Guru
16. jun 2009
16.472
3.572
113
Bil je še nek burger joint, ampak ne vem, če to laufa. Letni vrt je preživel vse izzive Kanina, tako, da je best bet. Pa pico naroči...ali pa pašto. Vse ostalo je pa vprašljivo. Je pa bolj kot ne "walking distance" od glavnega trga proti Merkatorju (smer zahod).

mistique

Guru
16. jun 2009
16.472
3.572
113
Zgleda je pasulj naročil:

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
16.948
10.407
113
Kaj pol si dobil kaj za pod zob ali si lačen ostal?
Vceraj hrano pobral na poti (kar so si zazeleli), danes pa sem v merkurju vprasal kam na malico hodijo in so me poslali na pico v picerijo King pica… cene kot v LJ ampak je bila res dobra in druzba zadovoljna. Hotel sem zaposlene jest peljat ampak so enako cenili dostavo iz mcdonaldsa lesce :)

• Všeč mi je
Reactions: erikson

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.940
5.006
113
51
Na sončni strani ALP
Pred leti smo z družino letovali v Drežnici. Malo hribolazena, adrenalina in zgodovine z obiski muzeja. Glede hrane pa... KATASTROFA!

Edina gostilna v Kobaridu s Slovenskim imenom je bila, zamisli, tudi v tujih rokah. Ostalo pa kebab, čevapi, burgeji, pač balkanska in hitra hrana. Kulinarično razočaranje na celi črti...

mistique

Guru
16. jun 2009
16.472
3.572
113
Zanimivo, da Italijani najdejo dobro hrano, mi pa ne...Franko, Topli val,...za Kotlarja ne vem, ampak tudi tam folk sedi. V Bovcu pa je bila vedno relativno slaba izbira...Spodnja Žaga (relacija Serpenica > Bovec) ima picerijo, ki je baje ok.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
17.320
4.805
113
Zanimivo, da Italijani najdejo dobro hrano, mi pa ne...Franko, Topli val,...za Kotlarja ne vem, ampak tudi tam folk sedi. V Bovcu pa je bila vedno relativno slaba izbira...Spodnja Žaga (relacija Serpenica > Bovec) ima picerijo, ki je baje ok.
Tam pri Ani Roš imaš zelo drage čevape, niso pa nič posebnega. V topli val sem šel pa 1x po batne obročke pa jih niso imeli, sem hotel pico pa jo tudi niso imeli in sem zato odšel! (to je hec da ne bo kdo resno vzel, če kdo v posočju potem ima kobarid dobre/kvalitetne gostilne ... potem daleč daleč naokoli ni nič)

Glede bovca je postal žalost, še sredi poletja kar je odprto imajo cene da te sezuje, kvaliteta pa zanič. Problem je da so s propadom kanina izgubili večji del sezone in tudi čez poletje so jim turizem prevzeli nižje po posočju. Tako da v bovcu nimaš veliko izbire oz. kar je je bolj na nivoju precenjene ljudske menze. Če že moram kaj pojst po kakšnem hribolazenju, potem je tam ob obvoznici "pod lipco" še največja opcija da dobiš nezanič pa da ne čakaš 2h. Samo mislim da imajo izven letne sezone zaprto. Letni vrt je bil včasih ok, samo sem že 2x dobil tako (počasno in nekvalitetno) postrežbo, da me ne vidijo več (poleg tega da so v centru in če imaš srečo niti nimaš kam parkirat).

mistique

Guru
16. jun 2009
16.472
3.572
113
Tole mi je fb porinil pred nos...a majo v Letnem vrtu še zmer Aloha brez ananasa, Havaji pa z gobami? :valjamse:

1775299027454.png

• Haha
Reactions: Robert in urby20