Black Cube JJ ali....

mistique

Guru
16. jun 2009
16.656
3.688
113

A zkva? Ja a veš kako je to šlo?

Te pobje k tkole mau po svet potujejo pa prsluškavajo blesavim babam k so slučajn ministrice, toj en tak poslovn mudel pač, in oni snemajo na zalogo a veš. Hodjo okol po svet pa mau glumijo biznismene pa snemajo. Poj pa pošlejo interesentom...temu se reče: cold lead. To so tako imenovani potencialni kupci. Poj je pa tko k z luiz viton torbo...eno prodaš pa ceu let ne rabš delat...
No, pa so ponujal Janšatu, pa je Janša najprej reku: dejte mer, kako si drznete ogrožat suverenost države Slovenije!!! ke ste bli 1991??!!!...kako si drznete je djow! Poj, so mu pa še enkat mail poslal...kako uro kasnej...pa je reku: dej prnes posnetke bom rabu marca...

Če ta štorja kje ne pije vode, je to tam k snemajo...k se nek pucen vin pije z makaroni. Mam še B varianto, ampak tega mi itak nben neb verjel, čeb napisu...Kva če Sova vedet...čuka je treba prašat.

delter333

Guru
21. maj 2010
2.903
2.675
113
Notranjska
Zanimiva formulacija, "navaden slovenski drzavljan" je prišel na Mladino, če verjameš.
Mekina se pohvali da je še pred afero obiskal Goloba, super!
Interpretacija vsemogočni scenarijev, nikjer dejstva da smo odstopili od tožbe Izraela!

BuDi

Guru
6. sep 2007
9.064
5.704
113
Interpretacija vsemogočni scenarijev...
g. Kos pol ure govori, ampak vseeno pove, da v resnici nima pojma ker zgodbo razlaga iz javno poročil, kar lahko počne...vsak.

Kolikor je do zdaj nam znano,
policija je, kolikor mi vemo
Tukaj pa, kolikor je znano
kolikor vem
Potem imamo še vse preostale zadeve, ki smo jim lahko javno sledili.

Gre za vrsto kaznivih dejanj, katerih
znaki bi lahko bili izpolnjeni.

kako se to sranje tolerira... nimam pojma

delter333

Guru
21. maj 2010
2.903
2.675
113
Notranjska
g. Kos pol ure govori, ampak vseeno pove, da v resnici nima pojma ker zgodbo razlaga iz javno poročil, kar lahko počne...vsak.

Kolikor je do zdaj nam znano,
policija je, kolikor mi vemo
Tukaj pa, kolikor je znano
kolikor vem
Potem imamo še vse preostale zadeve, ki smo jim lahko javno sledili.

Gre za vrsto kaznivih dejanj, katerih
znaki bi lahko bili izpolnjeni.

kako se to sranje tolerira... nimam pojma
Absolutno, se pa strinjam z njim da je potrebno podrobno vse preiskati, sem pa mnenja, da eni in drugi strani ni do tega.

tomi

Guru
1. sep 2007
19.839
11.258
113
MB
po tujini se baje nekaj grdo piše o njem, tak da naši gredo pač v rehabilitacijo lika.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
10.518
4.989
113
Drago Kos ima svojo firmo za "podjetniško svetovanje", lahko pa bi šel januarja v penzijo.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
45.565
5.960
113