Bicikljada proti JJ-u 2. del

Bo jutri parlament ograjen?

  • Ja kar naj bodo za ograjo!

    Glasovi: 11 25,6%
  • Ne....to bi oteževalo pobiranje papirnatih avijončkov za ograjo :(

    Glasovi: 5 11,6%
  • JANŠA JE KRIV!!!

    Glasovi: 31 72,1%

  • Skupaj glasov
    43
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

kalbo

Guru
7. okt 2013
17.349
8.716
113
Tok se vsi ukvarjajo s temi protesti, med tem je pol Slovenije delalo poslovilce od šanka, kle moji sodedje so mel pol u soboto še after do dveh zjutri. Da se jim da naganjat s temi par opičnjaki, res.
 

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
40.754
5.380
113
Al pa una k reče....greš v petk zvečer na pijačo....pa jih še 50 zravn uleti....pa je račun prec 2000e...

Wise man...wise man :valjamse:
 

corsol

Guru
11. mar 2010
2.647
814
113
8:30...smo hodil po mestu 5-6 maximalno ......so nas obkolil..............................24:00 nas je bilo 20, njih pa 30-40.

:fredi:
 

sixpower

Guru
22. sep 2011
2.912
2.366
113
Lublana
Obišči stran
"Marko Potrč vztraja: Ne, maske na prostem ne bom nosil"
"Tanja Ribič: brez maske na letalu in letališču, potem pa se s tem še baha"
mal rasistična tale tvoja?
Neumnost je enakomerno razporejena med ljudmi.

Rasistična? So Čefurji druga rasa? Nikakor. Po mojem pravilniku tudi niso druga nacija. Jaz za Čefurja označim vsakega, ki se obnaša primitivno ima zelo omejen besedni zaklad in se mora vedno nekaj ven metat in si ego nabijat v smislu, "kaj boš ti meni", "kdo si ti, da boš meni govoril", "ko je jači od mene", "znaš li ti ko sam ja" in vse ostale fraze s podobnimi pomeni in sporočili... Sem ne spadajo osebki, ki samo javno povejo, da ne bodo nosili maske ampak tisti, ki se gredo skregat in narediti dramo in sceno, celo pretep, če jih kdo opozori. Ne niso Bosanci takšni, ne Srbi, ne Hrvati...takšni so samo čefurji, ki pa jih lahko najdemo povsod po svetu. Čefur je žaljivka in z njo jaz užalim vsakega primitivca, ker samo zagovedan primitivec je zame čefur. Je pa veliko Slovencev, ki nekaj jokajo zaradi mask in govorijo, da jih ne nosijo ali ne bodo nosili in pri govorjenju v glavnem tudi ostane, ker v resnici še vedno nataknejo masko na nos, ko so opozorjeni. To so samo navadne jokice, ki si želijo pozornosti in bi radi bili zajebani uporniki, največ kakšen selfi brez maske v trgovini naredijo, potem pa masko nazaj na svojo butasto faco. Teh ne morem označit za čefurje, ker s tem bi še čefurje potem užalil.:p
Če pa ti še vedno misliš, da je moja izjava rasistična me pa en klinc briga.
 
Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #9334

V tem primeru smo največji čefurji kar sami, ker dovoljujemo, da nam v lastni domovini tujci vsiljujejo svojo kulturo - ki je mimogrede zelo drugačna od naše lastne.

Leta 1990 na plebiscitu smo soglasno odločili, da se tistih primitivizmov in vsiljevanj ne gremo več, vrata smo pa pozabili zapahniti.
Za razliko od npr. kar najbližjih sosedov avstrijcev, ki jih pa čisto nič ne briga, če kranjski Janez ne razume po njihovo ali če bi se šel kaka lastna tolmačenja njihove zakonodaje.

Cel jug je tako nagrnil k nam, kot bolhe na ubogega psa. Mi pa ne znamo udarit po mizi in izgnati prvega čefurskega mafijozota ali sončnika, ki se je mimogrede prisesal na radodarno socialo. Naš zgarani delavec pa rabi vsaj 10 let, da bo dokazal kategorijo invalidnosti itd. :nigladek:

Smo bolj papežki od papeža :oops1: .

Bo treba ponoviti tisto vajo iz leta 1990. :gorjaca: Tokrat malce bolj resno in brez raznih Drnovškov in usmiljenih Fajonk.
 
  • Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

Mare2

Guru
18. avg 2007
4.994
-1.289
113
V tem primeru smo največji čefurji kar sami, ker dovoljujemo, da nam v lastni domovini tujci vsiljujejo svojo kulturo - ki je mimogrede zelo drugačna od naše lastne.
Si se zbudil kakih 30 let prepozno. Trenutno je v SLO vsaj 60% ljudi iz južnih republik. Zasedli so tudi javna mesta (radio, TV, pevci, glasbeniki)... Čez 5 let bomo tudi v resnici (ne zgolj figurativno) Slovenci čefurji v lastni državi.

Čez 5 let bo tudi veliko otrok, ki se bodo rodili v SLO, otroci mešanih staršev (Afganistan - Slovenija).

Temu pojavu se preprosto reče "migracije".

Nekaj časa je na tem delal Jelinčič.
 
  • Všeč mi je
Reactions: B81
I

Izbrisan uporabnik #9334

Nisem se zbudil 30 let prepozno. Le da ravno zaradi obupnega občutka nemoči nočem več sodelovati zadnjih 25 let v tej neumnosti. Karkoli sem vmes zinil - sem bil avtomatsko xenofob in nestrpnež. Balkana sem se čisto dovolj naužil v svojih mladih letih, niti pod razno ne bo noben balkanec zaposlen v moji firmi ali kako drugače prisoten v mojem osebnem življenju. Boga molim, da bodo tudi otroci dovolj pametni (zaenkrat so še nekako).

V 80. letih, ko je naša kriza zares rasla, smo ugotavljali, da je narodna identiteta vprašljiva, če je v populaciji kakih 10% tujcev. Danes suvereno ugotavljam, da jih imamo 60% :oops1: . Država s kulturo vred ni več naša !
 
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.