Na katerih protestih se provladni rumeni jopiči derejo Janša gnoj? Na teh petkovih, kjer v rumeno oblečeni neonaciji podpirajo vlado? Ker jaz imam trenutno v mislih zgolj te rumene jopiče.
Imaš njihova imena in fb profile, tako kot je to pri rumenih jopičih?
Torej, rumeni jopiči po tvoje so ali niso neonacisti? Govorim o tistem delu skupine, ki je opisan in dokumentiran. Takšni ljudje spadajo pod okrilje vladajoče struje ali ne?
Skoraj 5000 jih je. Me lahko malo usmeriš in sfiltriraš zadevo, ali je vseh 5000 levih ekstremistov?Jasa Jenull
Oseba Jasa Jenull je na Facebooku. Pridruži se Facebooku in se poveži z Jasa Jenull in ostalimi, ki jih poznaš. Facebook omogoča ljudem deljenje vsebine, ter ustvarja bolj odprt in povezan svet.www.facebook.com
Evo, tu imaš enega. Malo pobrskaj po njegovih prijateljih, če želiš najti še kakega.
Tisti "neonacisti" bi pa kvečjemu spadali pod SNS.
Ne več... VerjetnoJao... Nikakor niso vsi (ali večina) kolesarji levi ekstremisti ali ekstremni levičarji in enako niso vsi (ali večina) rumeni jopiči neonacisti.
Off: lep dokaz da desnica res nima sposobnih novinarjev Odkril so cele tri ljudi, ki so se itak izpostavljali, medtem ko so levi mediji odkrili cel kup zamaskirani neonacijev.
Tudi če je eden, je preveč - tako med enimi, kot med drugimi. S tem da jih je bilo med rumenimi jopiči poimensko razkritih vsaj polovica, med kolesarji pa koliko?Jao... Nikakor niso vsi (ali večina) kolesarji levi ekstremisti ali ekstremni levičarji in enako niso vsi (ali večina) rumeni jopiči neonacisti.
Skoraj 5000 jih je. Me lahko malo usmeriš in sfiltriraš zadevo, ali je vseh 5000 levih ekstremistov?
Tudi če je eden, je preveč - tako med enimi, kot med drugimi. S tem da jih je bilo med rumenimi jopiči poimensko razkritih vsaj polovica, med kolesarji pa koliko?
Analiziran je tisti prvi protest, ko se je en dečko spozabil in dvignil desnico. Tako na prvi uč jih je polovica obdelanih poimensko, ostali so pa tudi verjetno tam nekje.Polovica med rumenimi jopiči? Torej 25 ali 30? Kje pa?
Tu na alterju je bil prispevek z razkritjem za zgolj par komadov, to je bilo pa zaenkrat vse.
Analiziran je tisti prvi protest, ko se je en dečko spozabil in dvignil desnico. Tako na prvi uč jih je polovica obdelanih poimensko, ostali so pa tudi verjetno tam nekje.