Ni mogoče.jo spoznavajo tudi vsemogočni avstrijci, ki jim prav tako razpada javno zdravstvo.
A zdaj se pa za zdravnike sekiraš, kako bodo preživeli? Joj kako lepo od tebe, da te skrbi.Kader bo, bo dovolj povpraševanja po tem kadru? Narod serje €€€?
veleum, si uspel le to razbrati iz sporočila?A zdaj se pa za zdravnike sekiraš, kako bodo preživeli? Joj kako lepo od tebe, da te skrbi.
...ko smo že pri njem.. V bivši mi firmi se je organiziral sindikalni izlet v Avstrijo nekam, ena od točk je bila tudi vasica, kjer so snemali to zadevo. Ženske so si prav napisale, kaj ga bodo vprašale o zdravju... Drugače pa -danes sem imel prvi dan fizioterapijo, za gleženj. Napotnico sem dobil aprila. Seveda me ni več bolelo, če pa se medtem že pozdravi vse skupaj. Sem pa izkoristil to uro za ''fitnes''... pa še enih par ponovitev bo.Ni mogoče.
Oni imajo Gorskega zdravnika..
Za spodnjih 50% se pa vlada itak ne sekira.
Predvidevam, da žena sedaj ne dela popolnoma enake zadeve kot prej v javnem?Se pač ne bo delalo 60-100 pacientov na dan (kot v javnem zdravstvu), ampak 2 na uro. Konkretni številki, tako je žena delala včasih in zdaj.
Tudi če boš privat najel delavce da ti asfaltirajo 100m ne bo trajalo 6-8 mesecev.Ker moje izkušnje kažejo, da v "privat" zdravniki uspejo narediti precej več kot v javnem.
Nič ali veliko, ne morem sodit.Ni ravno leposlovje, bolj grozljivka al pa kriminalka.
Kaj pa je vlada zadnjih nekaj let naredila, da bi tistih spodnjih 50% imelo kaj več od državnega zdravstva? Ali pa vsaj neko minimalno osnovo? V doglednem času?
In bi te motilo, če bi ta tvoj stručko v SG še kje popoldne delal?Nič ali veliko, ne morem sodit.
Kmalu imam poseg na kolku, rednim potom dobro leto čakanja.
Sem vprašal za privat mimo vrste in se je nasmehnil, verjetno je sklepal da nimam dovolj €€€ in rekel naj počakam.
Foter rednim potom oba kolka in rama v 2 letih v Valdoltri. Sprejemljivo.
Če tak ostane je ok. Za ostale oddelke ne vem, jih še na srečo ne rabim.
No, žena v Slov. Gradcu rednim potem poseg mesec dni od diagnoze tumor v ledvici in to v času korone.
Stručko rešil tak dobro, da še mi danes pridejo solze na oči, ko greva k njemu na letni pregled.
Upam da ostane vse skupaj vsaj na tem nivoju