Saj, ne vem zakaj bi jih morali mi nekaj sprejeti, saj jih nismo vabili. Naj jih merklovka naseli pri sebi doma ... mi jh ne rabimo, imamo dovovlj (beri
reveč) svojih revežev.

Na žalost, je velik del meje s Hrčki prehoden. Tiste reke tud niso ovire. Na žalost.Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
velik del slo zelene meje je neprehodne. tako da čisto vseh 600 km res ni treba ograjevat... zaenkrat je še vse fino fajn. mavrično. zato pa si noben ne upa sprejet drastičnih ukrepov ker se bojijo da bi narod popizdil
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
Ja, naj si jih gre iskat v Turčijo.
Citat:
Uporabnik delter333 pravi:
Sedaj se lahko strinjaš ali ne razmere niso tako kritične lahko pa postanejo in gredo v to smer. Obe ministrici sta najbrž v redu ženski vendar nastalim razmeram nista kos. Delujeta mi kot neki birokratki podobno kot Cerar in pravzaprav celotna vlada. V celotni vladi ni človeka "akcije" ki bi udaril po mizi ker situacija tako veleva že dva meseca. Nemci in Avstrici že zahtevajo dosledno izvajanje šengena, kaj bo ko bodo rekli stop za migrante? Brez ograje, povdarjam ograje nas bodo ujeli brez hlač. Hrvati nas bodo pa veselo filali. Na drugi strani tako popljuvani Orban lahko v miru skadi cigaro ob pogledu na svojo mejo, ker je pač človek akcije in ga predpisi ne ustavijo, ko gre za varnost države in nevednost Bruslja, takega človeka slovenska politika ne premore že dolgo časa.
Prepričan sem, da so organizirali invazijo samo zaradi povečanega simpatiziranja Evropejcev z levaki, Postalo jim je jasno, da so množice tako osiromašili, da bodo začele zmagovat leve stranke.Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
Možno, bolj pa se mi zdi verjetno, da je podlegla lažnim humanitarcem in multikultinorcem. Saj je pri nas enako, mediji namenoma poročajo izrazito pristransko.
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Ograjo na SLO-HR meji bi morala finansirati EU, saj je to ''kao'' šengenska meja. Namesto da trošimo € za begunce, naj ta denar porabijo za material za ograjo. Šlosarjev pa imamo v SLO dovolj.
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Ograjo na SLO-HR meji bi morala finansirati EU, saj je to ''kao'' šengenska meja. Namesto da trošimo € za begunce, naj ta denar porabijo za material za ograjo. Šlosarjev pa imamo v SLO dovolj.
Kolk je meni znano, so neke agencije, ki na vsak način hočejo, da se begunci preselijo v EU po varni poti, da se jim priskrbi prevoz, nastanitev, denarna podpora.... (vse za kar mi moramo delati). In teh ljudi ni videti med begunci, ko treba æistiti drek za njimi, jih hraniti, po njihovem, jih tudi popisati ni treba ampak lahko grejo v katerokoli državo hočejo. Pomešajo se med migrante in jim pomagajo pri neredih, vzpodbujajo pri neredih...itdCitat:
Uporabnik Gavran pravi:
Možno, bolj pa se mi zdi verjetno, da je podlegla lažnim humanitarcem in multikultinorcem. Saj je pri nas enako, mediji namenoma poročajo izrazito pristransko.
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Podpis pod tole. Tistih 10 že nakazanih milijonov bi morali porabiti samo za ograjo in ljudi ob ograji, ne pa za skrb za ilegalce.
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
Po nekaterih podatkih naj bi meter ograje stal cca 10 evrov. 600 kilometrov torej 6 milijonov, torej ostane štiri milijone za nabavo solzilca . Plače pa vojaki in policisti že dobivajo.