Begunci so že v Sloveniji

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

urosvrunc

Pripravnik
20. jun 2012
283
22
18
Eazy začni rajši brisati tvoje poste, ker bo prišel čas ko ti bo žal kar zagovarjaš, in kakšne bedarije pišeš........

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.641
215
63
Kranj
Citat:
Uporabnik cappy pravi:
dajmo začet razmišlat

https://www.youtube.com/watch?v=KVWAIKoatWM#t=95s

Vse bi izgnal ven takoj.
10.gif

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Poljska je sporočila, da ne bo več sprejemala beguncev iz evropskega programa za njihovo razporeditev po članicah EU, poroča Guardian, ki se sklicuje na zapis poljskega ministra za evropske zadeve Konrada Szymanskega. Kot je dejal, so napadi povezani z begunskim valom in posredovanjem v Siriji.

Ja keri rasisti,tako kot madžari !

Dejmo jim pomagat,da se bodo naselili po vsej evropi in nasrali otrok do amena.

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
Kje ste sedaj tisti, ki ste opravičevali našo policijo, ki spušča migrante neovirano v državo, in nabijali da policija ne more nič proti množici. Da take množice ni moč zadržati in jih moramo spuščat in podobne traparije....

Sedaj lahko na primeru vidite, kaj lahko naredi množica proti posamezniku.
1000 ljudi na koncertu se je posralo nasproti samo štirim napadalcem.

franZanton

Pripravnik
5. jul 2015
621
7
18
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Citat:
Uporabnik cappy pravi:
dajmo začet razmišlat

https://www.youtube.com/watch?v=KVWAIKoatWM#t=95s

Vse bi izgnal ven takoj.
10.gif
Nemčija je še do pred nekaj leti dejansko imela zakon, ki je omogočal izgon v Nemčiji rojenih izmečkov v države, od koder so prišli njihovi starši. Tako je npr. v Turčijo bila izgnana golazen, ki ni znala besede turško. Pa so ugotovili, da to ni humanitarno in so ta zakon ukinili.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
ja ampak to pa ne bo kaznovano. Matey dvolično skrbi za moderiranje. Nič novega

pomarancapomaranca

Pripravnik
11. avg 2015
46
0
6
ja, mi je znano. tipicno slovensko, pri nas bi se moralo zgoditi 5 parizov pa bi makarovicka, msenjur, in co. metelkova scena se vedno vzklikali, da naj namenimo tretjino place za begunce, ker je vse konstrukt. mateyi pa izogibali odgovornosti in ob prvem strelu spreobrnili v alahovega castilca.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.507
-8.908
113
Oh, ti bi potem moral vsak dan dobiti za 3 dni hlajenja. Bodi raje vesel, da so moderatorji tolerantni, ker si eden glavnih sralcev v parih temah

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
sej razumem da resnica boli.

Kako to da se nič ne razpišeš o terorističnih napadih? Ti je zaprlo gofljo, ker so to tvoji ki delajo sranje? Edini komentar ki si ga sposoben danes je to? hahah

jest5

Guru
18. avg 2007
26.507
-8.908
113
Keri pa so moji
confused-1.gif

In zakaj bi se moral oglašati v temi kjer se papige ponavljate v nedogled
confused-1.gif

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
lahko bi se vsaj opredelil, če se že glasno opredeljuješ glede kvazi beguncev

jest5

Guru
18. avg 2007
26.507
-8.908
113
Saj si me že ti opredelil, zakaj bi se moral jaz
confused-1.gif

Se globoko opravičujem, ker nimam FB nagona s talanjem "lajkov" in "ripov" in ker sem imel večino dneva za početi pametnejše stvari, od branja tvojega kozlanja in pisanja komentarja, ki bi se v 5s izgubil v 3 straneh tvojih postov
smirk-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.566
16.878
113
Citat:
Uporabnik yahel pravi:

Nope. Zaradi prevelikega števila pacientov na več straneh v teh aktualnih temah in zaradi prevelike nezmožnosti kontroliranja vaših izbruhov ter pisanja žaljivk sem sklenil, da dvignem roke nad vami. Med moderatorje sem bil poklican iz povsem drugih razlogov kot je moderiranje v Čveku in glede na to, da moderirarnje ni plačano pač ne mislim več zgubljati časa in živcev za vas. Če sem iskren jih v bistvu tudi za denar nebi tako da.... uživajte še naprej v svoji primitivnosti.
roza.gif

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Uporabnik yahel pravi:

Če globlje pogledaš, je tako prav.

Namreč eazy & co delajo takšno antipropagando za kozojebe, da ne moreš verjeti.

Mene je eazy s svojim razmišljanjem in razlagami (kasneje potrjeno, da tako razmišlja 99 % musliæev) spravil v popolnega sovražnika njih.
Pa verjetno nisem edini.

Tako da bodo na koncu pokali iz Evrope migranti, ki hočejo free PS4, eazy-i, šipci, ter vsa golazen, ki bremeni naš proračun.
Samo cigane ne vem, kam bi poslali. Ker jih nihče noče.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-381
113
Citat:
Uporabnik pomarancapomaranca pravi:
ja, mi je znano. tipicno slovensko, pri nas bi se moralo zgoditi 5 parizov pa bi makarovicka, msenjur, in co. metelkova scena se vedno vzklikali, da naj namenimo tretjino place za begunce, ker je vse konstrukt. mateyi pa izogibali odgovornosti in ob prvem strelu spreobrnili v alahovega castilca.

pa kdo si ti pomaranca, da v 25 objavljenih postih vse poznas in ves kako potekajo stvari na alterju.... cigav alter si?

kdaj sem jest ali co rekli da dej 1/3 place za begunce? dej najd ta post, al pa nehi ze kr neki obtozevat.

sej ce si tako pameten in vse ves pejt v francijo pa jim povej kaj nej naredijo, ti bojo in bomo zelo hvalezni.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.