Begunci so že v Sloveniji

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Ne govori tako o njegovi mami.
grin1.gif

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Kuža pazi
schengen straži
vstane, leže, tačko da
če bo priden
ga mogoče
Tante Merkel potreplja.

Svetlana Makarovič

Si jo vidu čarovnico prizadeto?

Zdaj pa že žališ prizadete. Ona ni prizadeta, ona je na ravni kokoši (živali dobesedno). Mogoče sem jo celo precenil.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.507
-8.908
113
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Kuža pazi
schengen straži
vstane, leže, tačko da
če bo priden
ga mogoče
Tante Merkel potreplja.

Svetlana Makarovič

Zdaj pa že žališ prizadete. Ona ni prizadeta, ona je na ravni kokoši (živali dobesedno). Mogoče sem jo celo precenil.
:
Si malo prekratke pameti, da bi dojel, kje je fora pesmice
confused-1.gif

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
eazy@ o ti butl ti !! Un konj ko je prišel z kmetom do žice je bolj pameten kot ti,ker ve da je bolš tiho !!

Naš prebežnik Adi je pa najprej hvalil žico kako je ostra kot brrritev !! Potem to demonstriral tudi na prašičji koži ! Lej eazy vem zakaj je domonstriral na prašičji koži,samo men je debilno nekje iskat kožo od prašiča,da pol to demonstrira ! Potem je hotel čez žico in NI šlo !!
In na koncu prispevka rekel da so zelo nevarne in neprehodne !

Pride kmet in konj in ga zabijeta,da je to mala malica !!

Naslednje.....ograja je zato,da sluæajno nebi komu prišlo na misel,da gre mimo mejnega prehoda,ker je PREPOVEDANO !
Če kak [cenzura] to hoče in se poreže je isto kot da hodi po sredini ceste in ko ga zbije avto on ni nič kriv??

Vsak migrant mora čez mejno točko in se predstavi,kdo je ,kaj hoče,kam gre in to seveda dokaže z osebno,potnim listoma itd!!

Kaj zdej ni jasno z to ograjo??

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
a se ti kamelar zavedaš, da prepričuješ nas, da lahko samo metek pomaga???
stupid-1.gif

To sem mu že enkrat povedal.
Pa še kar vztraja. Mogoče je pa infiltriranec s takšnim namenom.

Ali je samo tako zabit.

Učinek njegovih postov je samo vzpodbujanje nestrpnosti.

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Ne vem kaj je slabše, da ostane al da jo zvržejo, kaj če potem v trenutku zapro meje?
http://www.siol.net/novice/svet/2015/11/merkel_schauble_drzavni_udar.aspx

Spremljam avstrijske in nemške strani.

Kot sem do zdaj zasledil, Avstrijci ne bodo naredili nič, ker še štrudla ne znajo.
Pa ne Avstrijci kot narod, ampak njihovi politiki.

Povsod šimfajo (ljudje) svoje politike, se sprašujejo, kdaj jih bodo zaščitili pred barbari, se zahvaljujejo Sloveniji, da kot najmanjša država brani njih, namesto njihove države, marsikdo nam je pripravljen pomagati, plačati, samo, da bodo varni.

Je pa res, da če bi Avstrijci to naredili, smo mi v riti.

Tako da je mogoče dogovorjeno. Do neke mere.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-381
113
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Ne vem kaj je slabše, da ostane al da jo zvržejo, kaj če potem v trenutku zapro meje?
http://www.siol.net/novice/svet/2015/11/merkel_schauble_drzavni_udar.aspx

Spremljam avstrijske in nemške strani.

Kot sem do zdaj zasledil, Avstrijci ne bodo naredili nič, ker še štrudla ne znajo.
Pa ne Avstrijci kot narod, ampak njihovi politiki.

Povsod šimfajo (ljudje) svoje politike, se sprašujejo, kdaj jih bodo zaščitili pred barbari, se zahvaljujejo Sloveniji, da kot najmanjša država brani njih, namesto njihove države, marsikdo nam je pripravljen pomagati, plačati, samo, da bodo varni.

Je pa res, da če bi Avstrijci to naredili, smo mi v riti.

Tako da je mogoče dogovorjeno. Do neke mere.

v De skripa v merklovi stranki... nekaj se dogaja...

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Naj poči, dokler je čas. Sicer se mi zdi za Francijo že pozno, ampak če je volja, se da.
zmaga.gif

franZanton

Pripravnik
5. jul 2015
621
7
18
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Kuža pazi
schengen straži
vstane, leže, tačko da
če bo priden
ga mogoče
Tante Merkel potreplja.

Svetlana Makarovič

:
confused-1.gif
to je bilo danes na radiu kot zamenjava za besedilo slovenske himne.
Levičarji imajo prav samo v enem: ograja ni rešitev. A ne na način kot oni mislijo, ampak zato, ker je tako idiotsko zastavljena, da bodo hrvati vedno našli kak nezavarovan kilometer do katerega bodo dovažali na tisoče migrantov. To pa zato, ker je hrvaško mejo dosti težje braniti kot slovensko, glej zemljevid.
Vsi levi vpijejo, jočejo, pojejo žalostinke glede ograje, še malo pa bo časopis Dnevnik izhajal obrobljen s črnim žalnim trakom, noben od njih pa ne pove rešitve - recimo da ograje ni, iz hrvaške dostopa na tisoče migrantov dnevno, Avstrija mejo ogradi - kako potem naprej ?
Cerar bi vse kritike "tehničnih sredstev" lahko utišal z enim samim stavkom, če bi le hotel: "Obvezujoče ponudbe o številu migrantov, ki ste jih pripravljeni sprejeti na svoj dom, pošljite na naslov: ... " .

Za večino tistih, ki na zadevo gledajo realno, tole ni nobeno presenečenje, stavim pa, da za slovensko vlado bo:
V stranki CDU, kjer je veliko članov nezadovoljnih z begunsko politiko nemške kanclerke Angele Merkel, naj bi zdaj imel glavno besedo nemški finančni minister Wolfgang Schäuble. "To je državni udar." Tako je komentator nemškega tednika Der Spiegel označil delovanje nemškega finančnega ministra Wolfganga Schäubla in nemškega notranjega ministra Thomasa de Maiziera.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.948
5.329
113
Citat:
Uporabnik franZanton pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Kuža pazi
schengen straži
vstane, leže, tačko da
če bo priden
ga mogoče
Tante Merkel potreplja.

Svetlana Makarovič

:
confused-1.gif
to je bilo danes na radiu kot zamenjava za besedilo slovenske himne.
Levičarji imajo prav samo v enem: ograja ni rešitev. A ne na način kot oni mislijo, ampak zato, ker je tako idiotsko zastavljena, da bodo hrvati vedno našli kak nezavarovan kilometer do katerega bodo dovažali na tisoče migrantov. To pa zato, ker je hrvaško mejo dosti težje braniti kot slovensko, glej zemljevid.
Vsi levi vpijejo, jočejo, pojejo žalostinke glede ograje, še malo pa bo časopis Dnevnik izhajal obrobljen s črnim žalnim trakom, noben od njih pa ne pove rešitve - recimo da ograje ni, iz hrvaške dostopa na tisoče migrantov dnevno, Avstrija mejo ogradi - kako potem naprej ?
Cerar bi vse kritike "tehničnih sredstev" lahko utišal z enim samim stavkom, če bi le hotel: "Obvezujoče ponudbe o številu migrantov, ki ste jih pripravljeni sprejeti na svoj dom, pošljite na naslov: ... " .

Za večino tistih, ki na zadevo gledajo realno, tole ni nobeno presenečenje, stavim pa, da za slovensko vlado bo:
V stranki CDU, kjer je veliko članov nezadovoljnih z begunsko politiko nemške kanclerke Angele Merkel, naj bi zdaj imel glavno besedo nemški finančni minister Wolfgang Schäuble. "To je državni udar." Tako je komentator nemškega tednika Der Spiegel označil delovanje nemškega finančnega ministra Wolfganga Schäubla in nemškega notranjega ministra Thomasa de Maiziera.

Me zanima kakšna bo sedaj mantra kvazi kulturnikov....
sprasujem se.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.