bedaki na cesti

Gatto

Guru
19. jul 2007
20.628
812
113
tu in tam
-a je ritopikom na AC (če se ne moreš umaknit oz voziš dovolj hitro po prehitevalnim) dovoljeno/smiselno malo posvetit z zavornimi lučmi? :rolleyes:

Corvette

Majstr
6. nov 2008
594
538
93
-a je ritopikom na AC (če se ne moreš umaknit oz voziš dovolj hitro po prehitevalnim) dovoljeno/smiselno malo posvetit z zavornimi lučmi? :rolleyes:
Dovoljeno verjetno je, ker ob izrazito nežnem pritisku na bremzpedal avto še ne zavira.
Smiselno? He he, optimist.

Lahko pa poskusiš s kombinacijo preostalih taktik:
- temeljito pranje šip
- sprobavanje, če delajo zadnje meglenke
- vožnja skrajno levo po črti ali celo čez, ponavadi je tam še malo smeti in jih dvigne nazaj ritopiku
- vožnja po omejitvi, ker nikdar ne veš, če te kakšna Provida preizkuša in izziva
- ob prvi priložnosti ga spustiš naprej, da ti čisti pot

• Všeč mi je
Reactions: Gatto

dask

Guru
21. sep 2023
1.077
1.256
113
Dovoljeno sigurno ne, smiselno pa tudi ne. Nekdo bo preburno reagiral in se razletel, drugi bo ponorel in te poskusil zrinit ali zbremzat z avtoceste... maš vse sorte psihopatov, zakaj bi izzival? Jaz kvečjemu zmanjšam na omejitev in se umaknem, ko se lahko. Pa še to se komu strga.

• Všeč mi je
Reactions: ferdo in Gatto

Gatto

Guru
19. jul 2007
20.628
812
113
tu in tam
Dovoljeno sigurno ne, smiselno pa tudi ne. Nekdo bo preburno reagiral in se razletel, drugi bo ponorel in te poskusil zrinit ali zbremzat z avtoceste... maš vse sorte psihopatov, zakaj bi izzival? Jaz kvečjemu zmanjšam na omejitev in se umaknem, ko se lahko. Pa še to se komu strga.
Saj to-vozim enih 135 po prehitevalnem, pred mano isto, desno vozijo kolikor se komu dvigne, model mi pa 2m za ritjo blenda kot zmešan..pa kam naj grem? pospešit ne morem, ker so spredaj na isti hitrosti, desno ne morem v doglednem času? model pa gre na naslednjem odcepu dol -folk je fuknjen, zafrustriran do amena.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
8.260
1.732
113
Dovoljeno verjetno je, ker ob izrazito nežnem pritisku na bremzpedal avto še ne zavira.
Smiselno? He he, optimist.

Lahko pa poskusiš s kombinacijo preostalih taktik:
- temeljito pranje šip
- sprobavanje, če delajo zadnje meglenke
- vožnja skrajno levo po črti ali celo čez, ponavadi je tam še malo smeti in jih dvigne nazaj ritopiku
- vožnja po omejitvi, ker nikdar ne veš, če te kakšna Provida preizkuša in izziva
- ob prvi priložnosti ga spustiš naprej, da ti čisti pot

- Vklopis vse varnostne utripalke (zmigavce) das nogo z gasa da avto pocasi upocasnuje, ker si ravno v prehitevanju pocakas da te prehiti tovornjak desno in se lepo spravis na desni pas ko je to varno.

Ko ritopik pripelje poleg po sedaj prosti levi strani mu z rokami nakazes da ima sedaj prosto pot.

• Ljubezen
  • Všeč mi je
Reactions: mukwai in Corvette

Corvette

Majstr
6. nov 2008
594
538
93
U, lepa :) Avto verjetno upočasnjuje še počasneje v leru. Pa pri VAG grupi imaš že pripravljen izgovor, ker "se je prižgala rdeča lučka in je mašina izgubila moč" ...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
51.476
9.057
113
pri taščici
Za vse brez IG
Kaksna tablica je to?
Deljena?

Priponke

• IMG_20261001_025504.jpg