bedaki na cesti

kajpace

Guru
6. nov 2018
5.708
3.911
113
- za tvojim hrbtom...
hmpg.net
A se samo meni zdi, da hitrost vseeno ni bila tako velika oz. da bi pri tej hitrosti lahko vsaj delno zvozil tisti ovinek tam. Tu pa zgleda kot da je šel samo naravnost. brez nekega poskusa reševanje situacije sploh.

Hitrost ocenjujem na osnovi ostalih vozil, ki se premikajo na videu.
Verjetno ni samo prenašal, kar je odvrgel, ampak tudi "hrabro" uporabljal in bil zadet ko...

• Všeč mi je
Reactions: jendomen in tony

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.999
5.725
113
Faaak.o_O
Na Siolu pa naslov "vozili sta trčili".
Wtf eno vozilo je stalo na semaforju.
Za tole bi moralo biti min. 3 leta zapora - težka nesreča+pobeg.
Za tiste droge, ki so mu jih našli pa še 10 za povrh...
.
Gremo stavit, da ne bo nič...
...težko otroštvo, pa bogi je itd...
Oseba v stoječem vozilu ima zagotovo kakšne poškodbe, tko da nekaj bo gotovo dobil tudi za to...

Ga pa bo zavarovalnica vlekla za jajca še dolga leta za vso škodo, ki jo bo morala izplačati...

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.752
1.380
113
Ce tozilec da navodilo da zanj ne bo predlagal pripora ni vec pravne podlage da bi ga policija imela pridrzanega.
Tožilca, ki ne predlaga pripora in preiskovalnega, ki ga ne odobri, bi bilo treba za jajca obsit na tromostovju. Resno. Odprava pripora bi pri dejanjih z elementi basilja, drogah, splonih in podobnih deliktih redka izjema, ne pa kot pri nas, pravilo.

• Všeč mi je
Reactions: Matey

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
16.519
9.652
113
Tožilca, ki ne predlaga pripora in preiskovalnega, ki ga ne odobri, bi bilo treba za jajca obsit na tromostovju. Resno. Odprava pripora bi pri dejanjih z elementi basilja, drogah, splonih in podobnih deliktih redka izjema, ne pa kot pri nas, pravilo.
Odprava pridrzanja. Verjamem da sem s tem “dlakocepljenjem” nadlezen, ampak je pomembno med temi termini locit. Tozilec ne zagovarja privoda k preiskovalnemu sodniku ker ne bo zagovarjal pripora. In zato policija odpravi pridrzanje.

• Všeč mi je
Reactions: Matey

ferdo

Guru
3. sep 2007
11.472
4.199
113
Ljubljana
hmpg.net
Ampak, saj je vendar jasno, da ga je tip izsilil, saj se je postavil čisto do črte. Ni imel kam, samo vanj je lahko šel.
Zagotovo ni bil kriv, bo pa kar nekaterim dolžen. In mislim da bo zavarovalnica njegov manjši problem.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
35.399
17.893
113
Tozilec ne zagovarja privoda k preiskovalnemu sodniku ker ne bo zagovarjal pripora. In zato policija odpravi pridrzanje.
Zakaj pa je tožilcu v interesu, da v takem primeru ne zagovarja pripora? Oz. interes gor ali dol, zakaj ne zagovarja pripora? Kaj ni takšno delovanje ena izmed njegovih bolj osnovnih nalog?

Gonzo

Guru
1. sep 2007
10.116
10.700
113
EU
Faaak.o_O
Na Siolu pa naslov "vozili sta trčili".
Wtf eno vozilo je stalo na semaforju.
Za tole bi moralo biti min. 3 leta zapora - težka nesreča+pobeg.
Za tiste droge, ki so mu jih našli pa še 10 za povrh...
.
Gremo stavit, da ne bo nič...
...težko otroštvo, pa bogi je itd...
Pa policija ga preganjala, zato je bil v šoku :)