Tudi jaz ne vidim nič posebnega...Nekaj off topic...
Govorijo o ogromni škodi, češ da je trava nekaj posebnega. Me zanima, kako je na drugih skakalnicah po državi, ki so prekrite z umetno maso? Nikjer nisem videl posebne travce in nikjer ni nič bolj nevarno se peljati po izteku, kakor v Planici?
Delajo dramo, pa bi radi potegnili milijone, kar je uničen stoletni trud. Ne pozabimo, da gre za unikatno ročno delo in stroji za sneg sploh ne smejo blizu.Nekaj off topic...
Govorijo o ogromni škodi, češ da je trava nekaj posebnega. Me zanima, kako je na drugih skakalnicah po državi, ki so prekrite z umetno maso? Nikjer nisem videl posebne travce in nikjer ni nič bolj nevarno se peljati po izteku, kakor v Planici?
Zjutraj (po osmi, pol devetih?) Šmartinka, križišče pred obvoznico (na koncu Žita), dva avta na strehi, dva gasilska tovornjaka blokirala Šmartinko pred tem, trije (ali štirje) policijski avti, dva rešilca na poti proti tej nesreči. Videl okrog devetih.
Kaj se je zgodilo, da sta oba avta na strehi v jutranji konici?
Je imel pa ta prizor vzgojni učinek. V smeri proti centru se je lepo peljala cela kolona po levem pasu, na desnem ni bilo praktično nikogar; običajno se kar zapolni iz levega pasu kadar je taka kolona...