![]()
506 tis. ogledov · Št. odzivov: 3,4 tis. | he was NOT impressed ♂️ *SLOVENIA* | Daily Driven Exotics
he was NOT impressed ♂️ *SLOVENIA*www.facebook.com
Potem sem pa jaz mal zadejTo je staro že kar nekaj let.
Malo me pogreje, da jo takšni jebivetri s takšnim odnosom do korektnega policista odnesejo samo z opozorilom.![]()
506 tis. ogledov · Št. odzivov: 3,4 tis. | he was NOT impressed ♂️ *SLOVENIA* | Daily Driven Exotics
he was NOT impressed ♂️ *SLOVENIA*www.facebook.com
S krožišči bodo rešili zadetke, ki vozijo zadeti ?![]()
Gradonačelnik Beograda: ‘Ukidamo skretanje lijevo!‘
Gradonačelnik najavljuje da će se promjene vrlo brzo početi provoditiwww.jutarnji.hr
Ko so dela na cesti je to normalno tudi drugje...Zreče - Celje, uvoz Slovenske Konjice: še vedno brez pospeševalnega pasu; iz uvoza uletiš direktno na vozni pas. Sicer je dobro označeno, štop znaki pa to, en robotek maha z rdečo zastavico - to me je najbolj "zbudilo" - a če si nov na tem delu avtoceste in pričakuješ da boš iz uvoza stopil na gas do daske in na pospeševalnega... ...še sreča da je to bilo sredi dneva, dobra vidljivost. Ker v smeri Celje - Zreče pa sem vozil v še v trdi temi + dež; v takih pogojih zaviti na uvoz avtoceste ki nima pospeševalnega pasu, pa je smrtna past. Tisti, ki bolje poznate ceste v razvitejših evropskih državah - a je kaj takega tam sploh dovoljeno? Mislim uvoz na avtocesto brez pospeševalnega pasu? Ker to je ruska ruleta, igranje z življenji