bedaki na cesti

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
16.129
8.956
113
Se ve. TI bi vse zbrisal, ki se ne strinjajo s tabo. Kako tipično za nekoga tvojega kova. Samo še taka "policija" se manjka na forumu.
Spet se brukaš. Kako malo je potrebno, da pokažeš svoj jaz. Na žalost tvoja policija NE počne samo to kar ji zakon izrecno dovoljuje.
Ne jaz bi samo omejil sodelovanje ljudem ki zalite druge ob tem pa ne znate logicno in artikulirano pojasnit kaj sploh zelite. Tebe ocitno moti to da policija ne pocne samo tega kar ji zakon dovoljuje (kar lahko razumem), hkrati pa te moti ker jaz zagovarjam da policija ne sme pocet nicesar izven zakonsko dovoljenega. A se drogiras?

pa tud ostali tvoji prispevki zoper ostale uporabnike so na nivoju prepira petletnika ki je dva pira spil.

Priznam da sem ze pomislil da si na nek nacin hendikepiran in enostavno drugace razumes kar mi tu gor pisemo. Sam pol je tvoje skrbnike mal za povprasat ker ti ne delajo usluge s temle svobodnim izrazanjem.

Resno, da nekdo kontinuirano take bedarije pise more bit v stanju zmanjsane pristevnosti. Al si to sam(i) povzrocate z alkoholom al je pa neka bolezen zadaj.

In ker ne vem kaj ti v resnici je, se bom vzdrzal kakrsnihkoli komentarjev v bodoce, zivljenje te ze itak dovolj tepe ocitno.

Ce te pa kdo pozna pa da dejansko ve da si bogi ti pa se unga medvedka v uniformi poslem po posti.

ViLiam

Fizikalc
11. jan 2022
458
-946
28
Ne jaz bi samo omejil sodelovanje ljudem ki zalite druge ob tem pa ne znate logicno in artikulirano pojasnit kaj sploh zelite. Tebe ocitno moti to da policija ne pocne samo tega kar ji zakon dovoljuje (kar lahko razumem), hkrati pa te moti ker jaz zagovarjam da policija ne sme pocet nicesar izven zakonsko dovoljenega. A se drogiras?

pa tud ostali tvoji prispevki zoper ostale uporabnike so na nivoju prepira petletnika ki je dva pira spil.

Priznam da sem ze pomislil da si na nek nacin hendikepiran in enostavno drugace razumes kar mi tu gor pisemo. Sam pol je tvoje skrbnike mal za povprasat ker ti ne delajo usluge s temle svobodnim izrazanjem.

Resno, da nekdo kontinuirano take bedarije pise more bit v stanju zmanjsane pristevnosti. Al si to sam(i) povzrocate z alkoholom al je pa neka bolezen zadaj.

In ker ne vem kaj ti v resnici je, se bom vzdrzal kakrsnihkoli komentarjev v bodoce, zivljenje te ze itak dovolj tepe ocitno.

Ce te pa kdo pozna pa da dejansko ve da si bogi ti pa se unga medvedka v uniformi poslem po posti.
No jaz bi pa omejil take zmazke, kot ti ga ti napisal. Tipičen zmazek nekega "bivšega" policaja, ki ne more več delat "reda" na cesti pa to počne na nekem forumu. Očitno življenje tudi do tebe ni bilo prizanesljivo :valjamse: meni se smiliš.
A se drogiras? petletnika ki je dva pira spil. hendikepiran,...:bonk:
No tudi ti zmazki pa še kaj zraven so zame žaljenje. Če pa je žaljenje, da v temi z naslovom bedaki rečem komu bedak potem pa naj moderatorji zaprejo temo, najbolš pa cel forum, ker tu gor je toliko žaljenja in bedakov, da kr glava peče. Kdo vse se tukaj gor drogira je dobro vprašanje. Jaz ne;)
Res je malo treba, da pokažeš svoj jaz, po moje te je razganjalo od besa, ko si ta zmazek pisal. A si se moral fejst nazaj držat, da si sestavil ta zmazek na nivoju 5 letnega otroka, ki je spil dva pira:valjamse:
Ja jaz bi tudi omejil sodelovanje ljudem, ki si prisvajate forum in mislite, da mora bit vse po vaše in da se lahko piše samo tisto, kar vam paše vse druge je pa treba zbrisat.
Kaj pa mene moti : "Tebe ocitno moti to da policija ne pocne samo tega kar ji zakon dovoljuje (kar lahko razumem), hkrati pa te moti ker jaz zagovarjam da policija ne sme pocet nicesar izven zakonsko dovoljenega."
Take je treba v klet pa pre-ukat. Tako so včasih delali pravi policaji. No mogoče to še vedno kje počnejo, ja tudi pri nas. Ja saj takrat tudi "niso" smeli. Pa je bil malo večji red, kot sedaj. Pa verjamem, da bi se tu tudi kmalu vzpostavil red. Aja takrat je pa bil drugačen zakon. LOL Policajem dat malo več pooblastil, ni treba zato spreminjat nekih zakonov samo pravi morajo bit na delu. Saj danes imamo policaje samo še za parkirne listke talat pa hitrost merit. In dokler bo tako, bo šlo vse samo še navzdol. Kmalu bodo nas ta stare mladoletniki tepli na dvorišču, policaj bo pa zraven gledal, ker ne bo smel nič naredit.
Saj če bi bili na cesti pravi policaji, ne pa kakor (si bil) ti bi bilo malo drugače. Najprej pa je treba narediti red zgoraj ja.
Zraven si pa lažeš in zagovarjaš sam sebi, da določeni policaji že sedaj marsikaj "delajo" izven zakona.
Poznam kar nekaj "ta pravih" policajev in vem kaj govorim.
Kar se mojega "načina" pisanja tiča pa ja, sem se moral prilagodit vašemu nivoju, ker ko sem pisal "normalno" me itak nobeden ni razumel.:valjamse:
Kot pa že rečeno, če bi ti imel 5 pik se v takih temah sploh ne bi oglašal. Tako da najprej pospravi pri sebi potem pa se ukvarjaj z drugimi.

• Objave ne odobravam
  • Haha
Reactions: aljoman in jest5