Tako! Pa oba v suspenz in izredna odpoved. Sicer pol se teh dveh ne bo ampak ego nekega neznanca bo instantno zadovoljen.Pa upam da popolnoma neodzivni policisti dobijo disciplinsko.
Tako! Pa oba v suspenz in izredna odpoved. Sicer pol se teh dveh ne bo ampak ego nekega neznanca bo instantno zadovoljen.Pa upam da popolnoma neodzivni policisti dobijo disciplinsko.
Predvidevam, da je bil skuter registriran in sta si zapisala tablicoPa upam da popolnoma neodzivni policisti dobijo disciplinsko.
Ce sta mladoletna bo v vsakem primeru obdolzilni predlog in potem ukor pri sodniku za prekrske. Ob trenutnem pomanjkanju folka je treba izbirat bitkeMa vse je brez veze. Če je pa tablico dal dol ali skuter ukradel, pa jebat ga. Če je proviciral namenoma, menda ni tak bedak da to dela s svojo tablico gor.
Važno, da imajo čas mene loviti na radar na tabli za konec naselja. Pa saj nič novega, v ciganska naselja prav tako ne upajo. Po vaše prav tako brezveze.
Na obali je pandemija teh mulcev s skuterji in nihče ne naredi ničesar. Kažejo se z nekimi prenosnimi valji za merjenje maks. hitrosti, učinka pa ni, ker tudi kontrole ni. Če jih ne morejo ujeti, potem brez veze za tako policijo. Kako bodo potem lovili prave kriminalce.
Pusija stisnala.Fantazer. Kaj če bi povozil nosečnico s trojčki in pomerancem v naročju? Kako nista pomislila na to? Katastrofa!
Sta pač presodila da se da rešit drugače.
Glej ocitno je da slabo poznas pravila in postopke. Kaka globa? Od koga? Sodnika mladoletniku ki ne dela nikjer ampak je v solo vpisan? Ne bluzit no.Lahko pa tudi zasežejo skuter, če (verjetno) nima blokade in ni bil ustrezno registriran. Torej tudi globa.
Kot pravi g. MesecMa vse je brez veze. Če je pa tablico dal dol ali skuter ukradel, pa jebat ga. Če je proviciral namenoma, menda ni tak bedak da to dela s svojo tablico gor.
Važno, da imajo čas mene loviti na radar na tabli za konec naselja. Pa saj nič novega, v ciganska naselja prav tako ne upajo. Po vaše prav tako brezveze.
Na obali je pandemija teh mulcev s skuterji in nihče ne naredi ničesar. Kažejo se z nekimi prenosnimi valji za merjenje maks. hitrosti, učinka pa ni, ker tudi kontrole ni. Če jih ne morejo ujeti, potem brez veze za tako policijo. Kako bodo potem lovili prave kriminalce.
Nasvet hočeš? Dokler se dejansko nekaj takega ne bo zgodilo, se ne da narediti nič.Apollo8, tudi v naši okolici oz. centru mesta imamo podobne ekscese. Divjanje po coni 20, mimo šol in vrtcev, s predelanimi in glasnimi skuterji, občasno z neregistriranimi. Policija jih le stežka ujame. Enkrat jim je celo uspelo, z malo pomoči, ko sem jim po telefonu dajal koordinate.
Pizdarija bo nastala, ko bo en tak, po možnosti neregistriran, koga zbil ... bognedaj otroka, ker je to v neposredni bližini šole oz. vrtca. Tako da me zanima, kaj se dejansko da narediti oz. kaj predlagaš? Tudi redarjem sem poslal pobudo za povišanje proračuna, ker nabrat par kazni v coni 20, ko skuterji divjajo mimo 40-50 km/h, bi moral bit no brainer.
Glej ocitno je da slabo poznas pravila in postopke. Kaka globa? Od koga? Sodnika mladoletniku ki ne dela nikjer ampak je v solo vpisan? Ne bluzit no.
Skuter se zaseze tudi ce voznik nima vozniskega zanj. Sam prej je treba majstra ujet.