bedaki na cesti

sousis

Guru
16. nov 2019
1.667
1.118
113
Danes situacija: Stojim na pasu za levo na rdečem semaforju. En avto se pripelje zraven mene po pasu za desno. Ima tudi rdeč semafor, ampak pogleda levo-desno, prazno, odpelje v rdečo v desno na glavno cesto. Sekundo kasneje pa slišim sireno in se za mano pripelje policijski avto in ležerno odpelje za unim v desno. Nauk: če delaš prekrške, najprej poglej vse okoli sebe, kje so policaji. :p

• Všeč mi je
Reactions: koliko

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.854
8.310
113
Danes situacija: Stojim na pasu za levo na rdečem semaforju. En avto se pripelje zraven mene po pasu za desno. Ima tudi rdeč semafor, ampak pogleda levo-desno, prazno, odpelje v rdečo v desno na glavno cesto. Sekundo kasneje pa slišim sireno in se za mano pripelje policijski avto in ležerno odpelje za unim v desno. Nauk: če delaš prekrške, najprej poglej vse okoli sebe, kje so policaji. :p
Na to da je bil tudi prvi avto del plavega orkestra pa nisi pomislila?

tony

Guru
23. jul 2007
10.259
1.796
113
Zakaj bi šel pa potem za njim s sireno?

(On-topic: presneto, ponavadi v takih momentih policajev ne vidiš pravočasno :zardelalter:)

sousis

Guru
16. nov 2019
1.667
1.118
113
Kot razumem se je casovno pripeljal za njim, ne da je sel za tem avtom
Pripeljal se je za njim, če iz iste lokacije ne vem, ker nisem gledala v vzvratno ogledalo ves čas. Je pa prižgal sireno po tem, ko je un zavil v rdečo. In mu je potem sledil isto v desno.

Pa prvi avto ni bil iz cenovne kategorije tistih, ki ponavadi vozijo v spremstvu modrih lučk, tako da zelo dvomim v tvojo interpretacijo.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.772
5.357
113
Enkrat je pred mano v rdečo zapeljal lokalni gasilec. Ko sem jaz pripeljal do gasilskega doma čez 500 m, so gasilci že imeli izvoz.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.854
8.310
113
Pripeljal se je za njim, če iz iste lokacije ne vem, ker nisem gledala v vzvratno ogledalo ves čas. Je pa prižgal sireno po tem, ko je un zavil v rdečo. In mu je potem sledil isto v desno.

Pa prvi avto ni bil iz cenovne kategorije tistih, ki ponavadi vozijo v spremstvu modrih lučk, tako da zelo dvomim v tvojo interpretacijo.
Pomojem ti blage veze nimas o cenovni kategoriji vozil ki lahko vozijo v rdeco brez luck. Razpon je toliko sirok kot je presek voznega parka v sloveniji.

EDIT: pa nic slabega ne mislim preden se to prebere kot kak aroganten odgovor.