bedaki na cesti

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.609
16.941
113
Yoooooooooo, a je to S14? Razen drift predelav je še nisem videl na cesti :eek:

Drži, to je Nissan 200SX S14 oziroma glede na sprednje luči še točneje - faceliftana verzija, ki ima zraven še oznako A - S14A. Lahko pa da ima samo "conversion" narejen in gre v bistvu za S14 z zamenjano haubo, lučmi ter odbijačem kar je dokaj pogosta modifikacija pri S14kah, ki sem si jo pred časom kar nekaj let lastil tudi sam. Fenomenalna igrača, ki gre zelo rada na pošrek že v popolnoma serijskemu stanju pa tudi pri vožnji naravnost je kar hitra a brez predelav ECUja omejena na max "samo" 250 km/h.

• Všeč mi je
Reactions: tony

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.264
34
48
Drži, to je Nissan 200SX S14 oziroma glede na sprednje luči še točneje - faceliftana verzija, ki ima zraven še oznako A - S14A. Lahko pa da ima samo "conversion" narejen in gre v bistvu za S14 z zamenjano haubo, lučmi ter odbijačem kar je dokaj pogosta modifikacija pri S14kah, ki sem si jo pred časom kar nekaj let lastil tudi sam. Fenomenalna igrača, ki gre zelo rada na pošrek že v popolnoma serijskemu stanju pa tudi pri vožnji naravnost je kar hitra a brez predelav ECUja omejena na max "samo" 250 km/h.
Če so dobro spomnim je bila tvoja rumena

• Všeč mi je
Reactions: Matey

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.609
16.941
113
Drži, enako kot predhodnik, to je bila nekako moja najljubša barva takrat. :D Sem moral it zdaj prav malo spomine obujat pa nostalgijo zganjat... :srce:

MyS14.jpg

MyS14_2.jpg

MyS14_4.jpg

MyS14_5.jpg