Končno hiter citroen c4 coupe vts 2.0 in gas do konca (spodaj desno je hitrost provide)Nima za Xantio!
Do 100km/h, najmanj 200m odsekkoliko m poti/časa mora provida meriti ?
Treba še upoštevati, da do takšne hitrosti niti slučajno ne bi prišlo, če ne bi provida provocirala in se mu prej lepila na rit. Sem že doživel nekaj krat, da ko vidijo kkašnega malo bolj dinamičnega v prometu, mu gredo takoj testirat živce z lepljenjem na rit. Provokacija je po navadi tako agresivna, da imaš ocpijo ustaviti ob robu cestišča in ga spustiti naprej, ali pa nasedeš.Predvidevamo, da 190 km / h po regionalki ni varno za voznika in morebitne ostale udeležence v prometu. V gornjem primeru pa sta po vrhu dve vozili vozili tako hitro. Bolje, da Policija tega ne objavlja, dokler se ne posodobi. Tak prekršek bi se dalo ugotoviti tudi z drugimi tehničnimi sredstvi.
Tole je pa ena najbolj nesmiselnih možnih razlag/opravičil, zakaj nekdo dela pyzdarije na cesti, kar sem jih kadarkoli slišal...Treba še upoštevati, da do takšne hitrosti niti slučajno ne bi prišlo, če ne bi provida provocirala in se mu prej lepila na rit. Sem že doživel nekaj krat, da ko vidijo kkašnega malo bolj dinamičnega v prometu, mu gredo takoj testirat živce z lepljenjem na rit. Provokacija je po navadi tako agresivna, da imaš ocpijo ustaviti ob robu cestišča in ga spustiti naprej, ali pa nasedeš.

Sama si je kriva, ker je bila izzivalno oblečena pa te fore.Tole je pa ena najbolj nesmiselnih možnih razlag/opravičil, zakaj nekdo dela pyzdarije na cesti, kar sem jih kadarkoli slišal...![]()
Počakajmo na razplet postopkov pri nesreči NPMSo že kdaj sebi napisali kazen zaradi vožnje s premajhno varnostno razdaljo?

Sploh ne gre za opravičilo. Dejstvo pač je, da s poskusom provokacije pri osebkih poskušajo vzburiti njegovo "prirojeno" obsesijo do divjanja. Ampak, ko je tip dosegel 150km/h bi lahko spustili lučke in konec. Oni gredo skoraj vedno do neke skrajnosti, da postane za vse izredno nevarna situacija.Tole je pa ena najbolj nesmiselnih možnih razlag/opravičil, zakaj nekdo dela pyzdarije na cesti, kar sem jih kadarkoli slišal...![]()
Glej...tvoja razlaga je enostavno nesmiselna... Tudi, če so ga res provocirali (česar seveda ne vemo), nekako ni normalno, da tej provokaciji podležeš do te mere, da na tisti cesti pospešiš na 190+km/h. In če tej provokaciji podležeš na takšen način, si enostavno zaslužiš posledice. Če bi jaz podlegel vsaki provokaciji na cestah (pa nikoli s strani policistov), bi verjetno bil že nekajkrat v zaporu ali pa pod zemljo...Sploh ne gre za opravičilo. Dejstvo pač je, da s poskusom provokacije pri osebkih poskušajo vzburiti njegovo "prirojeno" obsesijo do divjanja. Ampak, ko je tip dosegel 150km/h bi lahko spustili lučke in konec. Oni gredo skoraj vedno do neke skrajnosti, da postane za vse izredno nevarna situacija.
Sem že sam bil priča ko so pred mano v naselju vozili 40-max 45km/h. Meni so bili sumljivi, tisti zadaj za mano ni opazil in je šel prehitevat, kjer ne bi smel. Že med prehitevanjem so mu pospeševali na ene 60-70km/h, potem pa se mu še lepili rit, da jim je on začel delati breakchek, potem pa pospešil verjetno že na okoli 90 in več. Po komaj kakšne 2km nevarne (neumne) vožnje so spustili lučke.
Ali že vemo številko registracije?Jankovič skrbi za svoje ljudi.
![]()
Radar, ki ga ne boste opazili: mestni redarji merijo hitrost iz civilnega avtomobila
Mestni redarji so poleti prejeli sodoben mobilni merilnik hitrosti. Z njim v parkiranem civilnem avtomobilu merijo hitrost prometa. Prekoračitelji hitrosti, ne vedoč, da so na ulici, kjer se meri hitrost, pa po pošti prejmejo položnico.www.dnevnik.si
LJ NJENJEAli že vemo številko registracije?