A ni nobenega bedaka več na cesti, da je že par strani govora le o ritopikih in blendanju?
Če se boš namerno, če se boš zato, ker si gledal na telefon, ker si sanjal ipd, ni kriva nekakšna varnostna ampak to, da si se nalaš, da si gledal v telefon ali da si sanjal.Lahko se postaviš kam pa se bom z avtom zakantal v tebe. Saj te po tvojem nebom ogrozal.
Ce imas varnostno te bilo kaksno bremzanje pred sabo ne ogroza. Ker si na varnostni razdalji - bo.
LoLOstanimo pri zakonih ne o nekih brezveznih mnenjih. Ker ko pride do pizdarije se bo gledalo kaj je v zakonu ne kako mnenje kdo ima.
Izpite menda imaste. Torej moraste iz glave ven takoj povedati kaj pomeni "blendanje".
Se enkrat:
Kaj po zakonu pomeni blendanje.
Je to tako tezko ?
Mislim da ti bo pocasi jasno zakaj Nemci davajo za taksna dejanja par jurjev kazni in to v drzavi, ki ima naceloma manjse kazni kot Slovenija.
Obstaja zelo dober vzrok za taksne kazni.

Brake check ste si vi izmislili ne jaz.LoL
Model - blendanje ti ne da pravice izvesti brake-check manevra ne glede na to kaj po zakonu pomeni blendanje ali pa kakšen vpliv ima blendanje na ego voznika, ki se mu blenda in glede na to ter dejstvo, da pred vozilom ni bilo ničesar kar upraviči zaviranje, je to zaviranje absolutno bremzanje brez razloga in zelo nevarno početje s katerim ogroža tako sebe kot voznika za seboj. Pa če k temu dodam še drugo dejstvo in sicer tisto, da se tip ne umakne s prehitevalnega ko bi se lahko brez problema, se lahko prav lešo zaključi s tem, da je check-breaking štajerc ta večji pacient v tej situaciji.
Kaj ti dejansko res nisi pogledal videa?Brake check ste si vi izmislili ne jaz.
Seveda, da ne. Ker je nerelevantno.Še vedno nisi povedal kaj po zakonu to pomeni...
Po zakonu smem pričakovati da se bo voznik za mano drzal na varnostni razdalji. Poleg vseh ostalih zakonov, ki jih tale krši.Če se boš namerno, če se boš zato, ker si gledal na telefon, ker si sanjal ipd, ni kriva nekakšna varnostna ampak to, da si se nalaš, da si gledal v telefon ali da si sanjal.
Po zakonu smem pričkovati, da voznik spredaj ne bo zaviral brez potrebe.
Po zakonu smem pričakovati, da se mi bo kamper skidal dol s prehitevalnega pasu nazaj na voznega saj ni v manevru prehitevanja.Po zakonu smem pričakovati da se bo voznik za mano drzal na varnostni razdalji. Poleg vseh ostalih zakonov, ki jih tale krši.
Kaj ti dejansko nisi pogledal videa?
Seveda, da ne. Ker je nerelevantno.

Meni je pa vseeno za zakon, če imam ritopika zadaj. Ob prvi priložnosti ga spustim mimo, če ni avtocesta, kar je sicer precej redko.Po zakonu smem pričakovati da se bo voznik za mano drzal na varnostni razdalji. Poleg vseh ostalih zakonov, ki jih tale krši.
Po zakonu je tudi, da zadaj vozeči drži varnostno razdaljo, ki je snemalec sigurno ni upošteval, po posnetku sodeč.Če se boš namerno, če se boš zato, ker si gledal na telefon, ker si sanjal ipd, ni kriva nekakšna varnostna ampak to, da si se nalaš, da si gledal v telefon ali da si sanjal.
Po zakonu smem pričkovati, da voznik spredaj ne bo zaviral brez potrebe.
No daj, zanima kakšen zakon določa do 5 let zapora zaradi uporabe telefona med vožnjo.Ali mislite da imajo Nemci zastoj do 5let zapora za taksne idiote kot je tale snemalec ?
Jaz sem ponavadi daleč najhitrejša stvar na AC.Meni je pa vseeno za zakon, če imam ritopika zadaj. Ob prvi priložnosti ga spustim mimo, če ni avtocesta, kar je sicer precej redko.
Na avtocesti sem pa itak vedno na desnem pasu, ampak se še vedno najdejo budale, ki vozijo na odbijaču. Če ni počivališča, začnem zmanjševati tempomat po 1km/h. Presenetljivo kako dolgo včasih traja, da budale ugotovijo, da se da tudi prehiteti na avtocesti.
Ne dela FB video moram na tel. Kar se mi ne da. Vidim pa komentarje.Ahahahaha, niti videa (ni zmazek, lepo se vidi brake-checkanje štajerskega debila pa še kaj) nisi pogledal pa tako si brihten.
Brezveze vse skupaj torej saj operiraš na domnevah. Over & out.
Oh ja...Jaz sem ponavadi daleč najhitrejša stvar na AC.
Vendar premorem varnostno razdaljo in avto ima smerokaze.
Za mene lahko prideš samo če je nekdo pred mano. Drugače bolj tezko.
Pustimo zdaj ultrabogate z Bentliji in ostalim samo tisti se ponavadi tudi drzijo varnostne.
za to da si nas tu 3 strani vozil da nismo vedeli če si blesav ali si ok, pa v resnici niti videa nisi gledal, bi moral dobit 3 dni toplicNe dela FB video moram na tel. Kar se mi ne da. Vidim pa komentarje.
Boš rekel da ni tako kot sem napisal ?
Budalo zadaj prileti onemu spredaj mu blenda kot nor. Kar spredaj predvideva da gre za nevarnost.
Pomeni da bremza na omejitev ali manj. Saj menda pri nevarnosti ne pospešuješ.