bedaki na cesti

sad

Guru
24. avg 2007
22.354
11.137
113
Saj vem, da je. Samo je potrebno odreagirati takoj, ne pa jokcati po spletu.
Take bebce samo to izuči. Sicer bodo pa tako nadaljevali, dokler ne bodo naredili trčenja.
Še največja žalost je pa to, da imajo ti avti že tudi asistenčne sisteme in te opozarjajo, če si na prekratki varnostni razdalji. Samo jih bebci izključijo.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
16.183
9.050
113
Napaka je eno, bedarija je pa drugo. In glede na to, da si ga lahko spremljaj 20km, ko je ritopikal, bi rekel, da to ni bila napaka, temveč je to za njih normalen delovni dan. In take je treba podučit, da je kot si sam napisal, njihova naloga povečevati varnost na cesti, ne pa jo nižati. No, razen, če je naloga inkasantstvo, potem je jasno zakaj to delajo.
Kot rečeno, naslednjič kaj naredi ali pa ne rabiš tudi tukaj pisat.
Pa napiši, kje je to bilo, morda jih lahko Apollo8 prijateljsko opozori, da naj ne delajo neumnosti po cesti.
Edino kar danes zaleze je da to posnames in posljes. Pa naj pol razlaga sefu kaj je izvajal.

• Všeč mi je
Reactions: sad in tomazpog

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.896
5.484
113
Res "zanimiv" mi je postal šele, ko se je iz kolone tovornjakov spet vrnil naprej. Do takrat sem mislil, da bo pač šel na izvozu dol in "vzel" avto s sabo. V tem primeru je bil manever sicer grd, ampak denimo da potreben, da bi lahko opravil nadzor. Ta del bi bilo treba snemati, če bi že kaj hotel dopovedovati komu. Pozneje je bil samo še zanimiv. Na nivoju tistih, ki pospešijo, potem pa dobijo telefonski klic, primejo telefon, začnejo cijaziti, ker pozabijo kje so in ko končajo, spet pospešijo.

sad

Guru
24. avg 2007
22.354
11.137
113
No, naslednjič sopotnik telefon v roke in naj snema.
Pa prijavi na 112, brez omembe videa. Ko se bo cepec zlagal, da ni bilo res, se pa “spomni”, da je sopotnik to snemal.
Take cepce je treba do konca izučit.
Če se to enkrat zgodi, bo po celi državi šlo do cepcev.