Avto.net - prodaja avta in cvetke

Vprasaj

Majstr
15. avg 2008
1.460
438
83
Ljubljana
Prodajal sem sem svoj avto preko avto.net..
Vnesem oglas, dam lepe slike gor, nastavim ceno.
Kliče 2 min po tem nekdo ki ga je samo zanimala zadnja cena. (južni naglas)
Potem me en kliče, in me sprašuje stvari ki so že jassnooo napisane.
Potem em kliče nekdo če sem pripravljen menjati avto za plazmo tv ki ga bo kupil na obroke v harvy normanu
Potem me kliče en ata ki gleda za ženo avto in mi razlaga vsežive zgodbice (nobena nima veze o avtu)
Potem me je klical eden ki me je vprašal kolk ima prevrtene kilometre (Avto je imel realnih 190.000 km)

Uglavnem, kliče te folk, sprašuje te bedarije ki jih že vidi napisane, in naslednja stvar ki jo slišeim je: Če se bom odločil vas bom poklical ali pa pokličem čez eno uro da se zmenimo.... (tak nikoli več ne pokliče)

Kaj je z tem folkom? Ali res nima noben nobenega prijatelja več za pogovor, da more dolgočasit druge ljudi?
Jaz sem tak, če iščem nekaj, pokličem, se zemenim za ogled poledam in se menim dalje. Ne izgubljam svojega časa, kaj šele drugega.

Ima kdo podobno izkušnjo?

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Pazi to:
Prodajam avto (mam nastavljeno ceno + prevzem leasinga kot opcijo) in me kliče model in mal povpraša kako in kaj... pol pa začne kako so težki časi in kako folk nima dnarja pa kok je avto breme in bla bla.... skrataka nabija 20 min... nakar mi prbije: Veste kaj možakar! Da jst vas rešim avta:
Pridem prevzamam ta vaš Leasing in grem!
OK, kok pa date še zravn?
NIČ!
Kako NIČ!
Jah, ti če bi mel dnar za leasing ga nebi prodajal!
hysterical-1.gif

še par podobnih cvetk sm mel in dal dol z avto.net-a, pa še dons ga mam...
wink-1.gif

ambroz

Pripravnik
27. apr 2010
116
0
16
Citat:
Uporabnik Vprasaj pravi:
Prodajal sem sem svoj avto preko avto.net..
Vnesem oglas, dam lepe slike gor, nastavim ceno.
Kliče 2 min po tem nekdo ki ga je samo zanimala zadnja cena. (južni naglas)

Ampak ta je pa res klasika.
Ponavadi ti kar nabije ene 20 procentov nižjo ceno od prve in se tam zakoliči.
Če v tem trenutku rahlo omahuješ, si ga nasrkal, ker to vzame kot pristanek in se po vsej sili želi jutri pripeljati po avto, saj si vendar pristal in to je zdaj kot pribito in avto je njegov.

Mato

Majstr
3. okt 2007
2.103
417
83
Žal so to mrhovinarji, ki dejansko upajo, da naletijo na človeka, ki je v veliki stiski, da ga še bolj oberejo.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Ja prejšnji vikend prodajal ženin stari avto, po nekaj minutah z ene številke nek čefur,potem še nekaj popravim,takoj z iste številke babnica , ja ga bomo prišli pogledat, povem navodila za pot, najprej je hotela da ga pripeljem pred qulandijo kranj,nakar preverim številko in glaj ga zlomka šiptar iz celjske regije, ne žabar.
nato nekaj klicov čefurskih preprodajalcev kar tako, nato pa spet en od dolje iz Jesenic samo vprašal če je avto res kot izgleda in kot je opisan sva se zmenila da se dobiva na pol poti , prej sva že kar po telefonu zdilala za ceno, potem sms z vsebino dam ti xxx€ od nekoga drugega, potem se najdemo s tipom iz jesenic,tip je avto samo obšel podledal par stvari ,zapeljal par 100m , odpeljal naju je domov , napisali smo papirje in adijo. Sicer ljubitelski prekupčevalec, ampak 5 ur in fertik , avto je šel

sad

Guru
24. avg 2007
21.789
10.392
113
Jah, saj je vedno tako, pač večinoma prekupčevalci... Če ti ni za jih poslušat daš noter in se odpoveš tisti razliki.
Sam sem nazadnje precej ''človeško'' prodal avto, niti ni bilo toliko debilov. Možno, da zaradi same znamke avtomobila...

Matic78

Pripravnik
19. jun 2011
231
1
18
Te so dobre ja,

pred leti sem prodajal po Avto net Škodo Favorit. Ob cca. 7ih zjutraj pa me preseneti ena čudna številka. Ko se javim pa na drugi strani: Dobry den, vi prodavate Škodou
smile-1.gif

jendomen

Pripravnik
30. apr 2008
358
11
18
Domžale
Lp
Prav tako je moj brat prodal Felicijo na slovaško, brez da bi kupec kaj kompliciral, pa je bila zadaj že kar precej rejnata in to v parih urah.Brat je sprva še celo mislil da se zafrkava.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.149
4.120
113
Ko sem jaz prrko avto.neta prodajal puncinega twinga sem na koncu dobil visjo ceno, kot je bila postavljena, ker sem pustil dvema preprodajalcema se draziti eden drugega. Na koncu me je tisti, ki je izgubil, poslal v pm, ampak meni se je samo smejalo.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.702
3.244
113
v lokalni ostariji
twingo, kakšn klio, punto in taka mala jajčka za tamokoli 1000€ so enostavno in hitro prodarljiva...

jst mam enako en kup čudnih "kupcev". v večini firbci....

ampak na žalost alpa srečo se je že večkrat izkazalo: prvi kupec zlati kupec...

tomi

Guru
1. sep 2007
18.927
10.128
113
MB
no da še jaz povem par cvetk ki so me v zadnjem času doletele kot kupca ... iščem A4 1.8T pa kličem malo okoli

prvi ko ga kličem mu prijazno povem da ne vidim pranja luči torej avto nima xenona nakar ded pribije ... ja no ... one plave žarnice so not ... xenon sej veš

drugi ko ga kličem pa vprašam če se avto še prodaja pa mi reče ... hja ,... tak ne vem če bi prodal, sem glih servis naredo

hysterical-1.gif

to da ma vsak drug oglas obkljukan xenon itak ni potrebno omenjat
rolleyes-1.gif

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
Jst sem tudi Cliota prodal enima dvema balkancema iz Kranja. Sta si avto ogledovala, niti testne vožnje nista hotela, še jst sem moral vozit do tehničnih da naredimo prepis
bonk.gif

Sem sicer dobil nekaj manj denarja, nisem se pa jebal z njimi ob ogledu pet ur, kot je eden zgoraj napisal. V eni uri je bil avto plačan, prepisan in jst sem bil doma na kofetu. Sem pa čez kak teden videl isti avto prodajan za 200€ več
grin1.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.789
10.392
113
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
zakaj pa ne... če ima "žilco" za to in preproda 10 avtov na mesec je to lep prihodek...
A ne gleda zdej davčna, če imaš sumljivo veliko avtov v enem letu pisanih nate?