avto do 45000

sajkek

Guru
16. mar 2008
38.209
12.760
113
Mene tudi včasih potegne kaj takega, da bi vzel. Koliko je kaj stroškov s takim avtom? To crkuje kaj ali samo tankaj pa vozi? Se da to met kot daily pa štepat ene 30k km na leto brez izrednih stroškov?
hint: vse kar ni olje, filtri, akumulator pa diski & ploščice je zame izredni strošek.
ma imas vse sorte, od rednih obiskov... do tankaj in vozi... loterija, kot pri vsem možnem dandanes. Znanec imel 400d, je v garanciji bil dosti na servisu ..neke tezave s cevmi , in potem površna diagnostika, in se nekaj popravlja in menjjuje, vzroka ne odpravi...pol menda so rešli... ampak priokus pa ostane.
ne mors bit pameten, včasih je bolje ko je avto ze iz garancije, cena pade kolk misli, porodne težave odpravi prvi lastnik med garancijo in se on vlači po servisih, potem pa ti nimaš težav. To je win win.

sajkek

Guru
16. mar 2008
38.209
12.760
113

Iskanje:
'znamka model letnik kilometri maintenance schedule'

Current Service Status​

Required Service Components​

Service B includes
glede na km in starost ti ponudi še dodatne postavke, in tam je lupaža. Recimo menjava hladilne tekočine...v rangu 400€ in podobno. Plus če je amg, je liter olja v rangu 35€.... servisna ura je 100€ plus.. Da ne govorimo o diskih in ploščicah, po mojem rang blizu 1000€ za eno os. Na uradnem.
Tak da uradni si vzame, kolk se pač nuca.

Pol te mal mine. Ker 45k€ vseeno ni mal denarja.

jezek

Guru
24. jul 2008
4.939
2.127
113
To se kupi za dušo, namesto ločitve. Še vedno je mnogo ceneje.
Pri takem avtu vzames v zakup, da bo lahko jutri za v kanto, in izgube vrednosti ne gledas, porabe takisto. Na uradni servis se to ne vozi (pred kratkim enaka masina, samo olje in filtri 600e, s kao fulll popusta). To rabis enega dobrega majstra, ali pa sam zavihas rokave...pa te servis ne bo prisel vec kot 300e.

• Všeč mi je
Reactions: sajkek

Generik

Guru
14. maj 2011
3.938
1.308
113
Ja glej.. pač eni mečejo keš za terapevte pa kur.be, drugim je pa avto terapija, ko ga nažigaš na polno čez tuhinjsko upajoč da ni policajev. Jaz si moram tako terapijo še omisliti. Ideal je seveda kaj pa drugega kot 911 :D
..ali pa kakšen fajn CLS sevede bi tudi bil za potešit malo...

• Ljubezen
Reactions: BornSkeptic

Generik

Guru
14. maj 2011
3.938
1.308
113
Ne rabiš zapravt 45 jurjev da te potem vsak gti speče čez tuhinjsko.
Sploh ni fora v tem kako te kakšen GTI speče. :D Na koncu dneva je to še vedno le ... golf. Plebejski avtek, neprimerljiv s CLS v vseh pogledih. Verjamem pa, da predstavlja to neko posebno zadovoljstvo, ko nekdo z GTIjem ego tripa. Ne obsojam, pač faza v življenju.Nekateri potem odrastejo, drugi nikoli.

• Haha
Reactions: jest5

jello

Guru
22. sep 2008
10.902
4.213
113
Ni ne. Point je v tem da če rabiš terapijo s tiščanjem po tuhinjski ne rabiš za to zapravit 45k.

sad

Guru
24. avg 2007
22.472
11.251
113
Sploh ni fora v tem kako te kakšen GTI speče. :D Na koncu dneva je to še vedno le ... golf. Plebejski avtek, neprimerljiv s CLS v vseh pogledih. Verjamem pa, da predstavlja to neko posebno zadovoljstvo, ko nekdo z GTIjem ego tripa. Ne obsojam, pač faza v življenju.Nekateri potem odrastejo, drugi nikoli.
Kakšen CLS, sedaj so v modi X7 in GLS, tak da se lahko plešasti pusjeki s pozno krizo srednjih let lažje zvalijo v ali iz avta.
Pa tudi po Tuhinjski gre bolje, ker ima zračno, po tistih luknjah. Pa še GTIja spečejo brez težav, če ne drugače, ga s ceste zrine in se mu nič ne pozna.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
16.255
9.261
113
Kakšen CLS, sedaj so v modi X7 in GLS, tak da se lahko plešasti pusjeki s pozno krizo srednjih let lažje zvalijo v ali iz avta.
Pa tudi po Tuhinjski gre bolje, ker ima zračno, po tistih luknjah. Pa še GTIja spečejo brez težav, če ne drugače, ga s ceste zrine in se mu nič ne pozna.
Am… ne razumem od kje ta odnos do folka ki vozi avte kakrsne pac vozi.

teb pase 911, enmu drugmu CLS, en se pa rad v GLSu al pa G klasi vozi. In? Al te moti da je debel pujsek pa zdravstvo obremenjuje?

jezek

Guru
24. jul 2008
4.939
2.127
113
Verjetno je en malipyzdek.....ce se lahko stlaci v 911. V GLS bi zgledal smesno. Nekako tako kot piki TomKruz...ki potem komplekse zdravi z nekimi f14, kavasaki in podobnimi igracami....

sad

Guru
24. avg 2007
22.472
11.251
113
Am… ne razumem od kje ta odnos do folka ki vozi avte kakrsne pac vozi.
Malo poglej, kako taki vozijo, pa ti bo jasno.
Sicer jim je pa pol za oprostit, ker so itak pol invalidi. :fredi::evil:
Pa da se razumemo: ne posplošujem na vse voznike teh avtov, ampak na plešaste pujse s krizo srednjih let.

Verjetno je en malipyzdek.....ce se lahko stlaci v 911. V GLS bi zgledal smesno. Nekako tako kot piki TomKruz...ki potem komplekse zdravi z nekimi f14, kavasaki in podobnimi igracami....
Direkt si me zadel. :cheer:

Ej, ne me žalit, blond brk (redkih) in debelih očal ni na fotki.:valjamse:

Jabe

Guru
1. okt 2007
15.564
7.973
113

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
16.255
9.261
113

Kaj te vem... Tle pise, da je, pac z drugacnimi lampami, ki verjetno na prostornost kabine ne vplivajo...
Verjetno lahko na 911 zamenjas pol karoserije. In se pol pogovarjas ali je se vedno 911. Sem pa sedaj sel brat in vidim da so ga marsikje predstavili kot verzijo 911 tako da ti ni kaj ocitat.

jaz ce bi na prvo zogo ugibal bi mislil da je 944 glede na luci