Apel v zvezi moderiranja

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
14.640
6.113
113
V tednih pred pojavom epidemije, smo lahko spremljali zolcne debate v zvezi moderiranja. Nekaj je bilo upraviceno nekaj ne...ampak pustimo to. Nisem se oglasal ker veliko akterjev osebno poznam in vem da nima smisla sploh se oglasat.

Vseeno pa se moram oglasiti sedaj. Veliko smo doma, vec casa prezivimo na forumu in logicno - vecina tem v cveku se vrti okoli “izrednega” stanja ki ga dozivljamo.

Kako zaboga moderatorji ne dojamete, da nepregledno ce je za covid-19 ena sama tema, ki ima cez 6000 prispevkov? Kako nekomu ne kapne da rece “naredili bomo vec tem”?

Predlog:
Covid-19 Solske zadeve
Covid-19 krizno vodenje - mnenja in komentarji
Covid-19 omejevalni ukrepi - mnenja in komentarji
Covid-19 gospodarski ukrepi - mnenja in komentarji
Covid-19 Znanstveni vidik - statistike, medicinska dognanja itd
Covid-19 ostale zadeve

Pa ne me j.ebat da se zna banat, da se zna folku omejevat posamezne teme, ni da ni kaj vse je blo v zadnjem letu, a osnovne funkcije posla (ki je MODERIRANJE) pa nobenmu niso jasne al kaj?

Pridem na forum in bi sodeoval, bi skusal bit koristen al sam zabaven. Pa me mine ko je 30 neprebranih strani kjer je nametano vse in je totalno nepregledno.

Dejmo se zdej izkazat na funkcijah no.
 

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.078
3.565
113
Marlbor
Že obstaja več tem .. v avtomobilizmu, ekonomski kotiček, zdravje, politika, odvisno v kateri smeri te zanima problematika ... ampak ti si se pičil le v to temo, ki je namenjena čvekanju in klevetanju o koronavirusu.
 
  • Všeč mi je
Reactions: navlixx

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
40.754
5.380
113
Ok saj predlog ni slab....sam "jebemumater" a ti delujem ko Danny z kuglo da jst "vem" o čem bi se vsak Alter uporabnik rad pogovarjal...

Zdej če bi ti še pil pivo bi to takoj razumel/vedel.....ampak odkar si pa na čajčkih pa v "zen moodu" te pa lih ne sledim več pri tem kaj pa kako bi kaj rad....pa take...pa te!
 

kalbo

Guru
7. okt 2013
17.347
8.711
113
Predlagam še eno spešl podtemo...Corona virus 123 bulšit, da bo dečko lohk tja budalštine limal.
 
  • Všeč mi je
Reactions: boc

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
40.754
5.380
113
Recimo.....ampak trenutno nimam tolk časa kot si (lahko) nekateri tu gor predstavljajo....ker še vedno delam (po eni strani hvala bogu...po drugi pa wtf)...Sam pač omenim ker iz določenih odzivov folka tu gor mam feeling kot da zakaj nisem vse prisoten na forumu....
 
  • Všeč mi je
Reactions: boc
I

Izbrisan uporabnik #9334

Forum v tej obliki je "malce zoprn". :cheer: Oblikovno.

Ko skrolaš dol, bi bilo zelo primerno, da bi bil nek "plavajoči menu" z naslovom teme. Ker te tako kot je sedaj, momogrede odnese mimo. Vsaj z menoj se to dogaja. Res je pa tudi, da sem nekakšen kolerik - pa saj nisem edini.
 

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
14.640
6.113
113
Dajva nekaj razpucat. Nobenih nalog ti ni treba dajat. In ne bom opravljal tvojega dela.

Kot prvo - apel je letel na vse moderatorje (ce je se kak poleg tebe, ne vem). Ce si preobremenjen, razumem da ti forum ni prioriteta.
Kot drugo - te funkcije si si tok zelel da se spomnim da si nekaj let na forumu veckrat samokandidiral zanjo. In potem si moderator tudi postal. In banal uporabnike, se z njimi zapletal v IMHO nesmiselne debate in razprave itd... no zdej pa moderiraj. Cesa ne zastopis? Lepo da si prilepil razlicne teme kjer se ocitno ze deli po nekih podkategorijah. Zdej bo treba pa se posortirat. A je veliko? Je. A sem jaz kriv da si pustil da nastane 6000 prispevkov in je nepregledno? Ne.

To je delo moderatorja, ne sam bananje uporabnikov.

Mislm....ce tega nisi vedel in je zdej to sok...jah bedno al kaj :valjamse::valjamse::valjamse::valjamse::valjamse::valjamse:
 

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
40.754
5.380
113
Ok tole bo zopet spadalo pod "IMHO zapletanje v brezvezne debate"....pa vseeno....

....ker si vedno rad delil nasvete in delegiral...sedaj imaš šanso da (prikrito)aktivno sodeluješ...

Forum ima 4-5 mestno številko uporabnikov....vedno se bo našlo par njih, ki bodo iskali detajle....in tudi če boš vložil 105% napora v neko stvar se bo našel nekdo ki bo rekel "a gde je pečat?"....tko da spremljam tako da pogledam prijave....in da v temi ki jo preletim/spremljam ni prevelikih odstopanj od topica.....da ni partizanov/cerkve/analnih čepov v Covid-19 temi recimo....kaj pa tud spustim...mi uide...itd!
 
  • Wow
Reactions: navlixx

msenjur

Guru
11. sep 2007
25.348
249
113
ne ne, jest se tud ne strinjam. ze zdej tecejo vzporedne teme o tem super kitajskem virusu, da bi jih oa se bolj razdrobili, bi bilo pa se bolj nepregledno.

si predstavljas, pol bi bili doloceni linki do tweetov, "znanstvenih stufijah" v v vseh temah... pa kdo bo pregledoval vsako temo posebej... ze tko vzame vse skupaj prevec casa... :) :)
 
  • Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
40.754
5.380
113
To je delo moderatorja, ne sam bananje uporabnikov.

Mislm....ce tega nisi vedel in je zdej to sok...jah bedno al kaj :valjamse::valjamse::valjamse::valjamse::valjamse::valjamse:

Sicer če bi me malo bolj spremljal bi videl da je problem prej obraten...uporabniki mi prej kot ostalo očitajo da premalo banam...

Priznam pa da ko sem bil 2 tedna nazaj malo trigger happy....da je forum postal way bolj znosen in berljiv...

P. S.: tudi ti/vi JS "moderatorji" bi lahko manj "banali" in vecx opozarjali...

Aja šok Al kako praviš... :valjamse: :valjamse: :valjamse: :valjamse: :valjamse:

Jaz nimam norme :p
 

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
14.640
6.113
113
Tvoja tezava je, da sklepas iz (nadutega) prepricanja da nekaj ves, ampak v resnici zelo malo ves. Tok o normah.

Pejt moderirat zdej, nisi valda tok let za brezveze hrepenel.