Jaz sem 3 leta v Apartmaju v Orebiču (nad cesto, ki gre skozi Orebič, nad pristaniščem), pa mal kolesarim naokoli 15.7-30.7 vsako leto..Tako je. Ti tud?
Mal sem se tudi s srfom pobjal
Jaz sem 3 leta v Apartmaju v Orebiču (nad cesto, ki gre skozi Orebič, nad pristaniščem), pa mal kolesarim naokoli 15.7-30.7 vsako leto..Tako je. Ti tud?
Lahko zbolis, lahko ti avto crkne, lahko...Kaksno je to vprasanje? Ce gres...kupi. Saj ni deazja kot na licu mesta. Bo pa najbrz prazno, ker bo slabo vreme, in letos pred 15.6. ne bo nekih znosnih temperatur, ne zunaj ne morja. Prejsnja leta sem Pag odpiral zacetek aprila, letos pomoje 2 meseca kasneje
S čim pa potujete, da karta 130 eur?Lahko zbolis, lahko ti avto crkne, lahko...
Podatek da bo verjetno prazno mi dovolj pove o smiselnosti nakupa v predprodaji. 130€ lahko tudi kako drugače zapravim kot za karto v predprodaji.
Karkoli boš iz Visa hotel pogledati je cca 20-30min v eno smer...Hum, Stiniva, Komiža...Na vis pridemo v soboto"popoldan" zapustimo ga v ponedeljek popoldan. Nedelja dopodlan je ze "zasedena" z ogledom terena (stupisce, Hum, raketna baza) .
Tepe nas to da nimamo niti en dan cel na voljo.
Ker je izven sezone bo vsaj ponedeljek verjetno precej "prazen".
HanziNa vis pridemo v soboto"popoldan" zapustimo ga v ponedeljek popoldan. Nedelja dopodlan je ze "zasedena" z ogledom terena (stupisce, Hum, raketna baza) .
Tepe nas to da nimamo niti en dan cel na voljo.
Ker je izven sezone bo vsaj ponedeljek verjetno precej "prazen".
Strinjam se da je "en dan" premalo za vis (nisem jaz glavni organizator) , ampak tri tedne na tisti krtini sredi morja pa tudi ne vem kaj bi pocel. Lezal pod borovcem?Ko prides bo dezevalo, se pravi se zbases v bajto, ven na lagano vecerjo (pico) in spat. Naslednji dan bo dezevalo, se pravi malo po otoku zapeljes...pa spat. Tretji dan pa na kavo in rogljicek in v vrsto za trajekt. Jaz bi raje parkiral pred Atlantisom in se 2 dni kopal in jedel v Meku. Na Vis se gre za 3 tedne, vse ostalo je zguba casa in denarja. Prej si na Maldivih.