Amazon.de

Jabe

Guru
1. okt 2007
17.720
9.822
113
Eno vprašanje...
Rabim racun od ene nabavljene stvari in ko grem v orders, mi piše, da nimam nobenih narocil v letu 2026 (niti v 2025). Chat jim ne dela, nekega maila itak ni, funkcija naj me pokličejo tudi ne dela. Je neka stevilka, kamor jaz lahko policem, ampak preden to naredim, me zanima, a je samo pri meni ta "bug" (torej kao nimam nobenih nabav letos) ali je vsesplošen in samo malo pocakam, da uredijo...

Ce bi bil kdo tako dober, da bi preveril na svojem racunu...

Fusionn

Guru
5. sep 2007
2.703
695
113
Men na telefonu normalno kaže. Morda probaj še ti z različne naprave. Log out/log in... Imaš več računov, pa si v napačnem logirana...

Steve

Guru
13. avg 2007
10.947
3.168
113
Eno vprašanje...
Rabim racun od ene nabavljene stvari in ko grem v orders, mi piše, da nimam nobenih narocil v letu 2026 (niti v 2025). Chat jim ne dela, nekega maila itak ni, funkcija naj me pokličejo tudi ne dela. Je neka stevilka, kamor jaz lahko policem, ampak preden to naredim, me zanima, a je samo pri meni ta "bug" (torej kao nimam nobenih nabav letos) ali je vsesplošen in samo malo pocakam, da uredijo...

Ce bi bil kdo tako dober, da bi preveril na svojem racunu...

Filter si izbrisala? Default je 3 mesece

Jabe

Guru
1. okt 2007
17.720
9.822
113
Sem... Sem sla zdaj na telefon, mi pa dela... Prej sploh probala nisem, ker ni delal niti chat, niti nic. Sem mislila, da je z mojim računom kaj narobe ali splosna napaka... Se bom pol ubadala, kaj je fora na kompjuterju. Bom zbrisala piskotke, cache ipd... Hvala.

mistique

Guru
16. jun 2009
17.274
4.177
113
Si sledila kakemu linku, ki si ga prejela ali si sama vpisala url?
Lahko je scam site, password si vpisala...preveri in če je čudno, raje zamenjaj pwd.

Jabe

Guru
1. okt 2007
17.720
9.822
113
V search bar sem napisala amazon in poten itak ponudi. Potem sem v mailu poiskala naročilo in tam kliknila na link. Isto...

• Všeč mi je
Reactions: mistique

Matko

pohodnik
18. jul 2007
6.152
1.074
113
Zgolj v info.
amazon.de ne dostavlja powerbankov v SLO.
Spremeniš kraj dostave v Avstrijo in je na voljo morje modelov.

ribicija

Guru
4. sep 2007
2.607
1.620
113
Sem... Sem sla zdaj na telefon, mi pa dela... Prej sploh probala nisem, ker ni delal niti chat, niti nic. Sem mislila, da je z mojim računom kaj narobe ali splosna napaka... Se bom pol ubadala, kaj je fora na kompjuterju. Bom zbrisala piskotke, cache ipd... Hvala.
pa si na računalniku prijavljena v pravi račun, če jim imaš več (firma, privat, ipd)?