Recimo, včeraj mi je za Samsung S24 Fe, ki je bil okoli 460 € zaračunal še 6 € poštnine???Ali pa pakiranje. To je včasih enako poštnini, zato je potrebno vedno preveriti, če se splača brez poštnine nabijat košarico nad 59€.
Meni kaže Free shipping, če izberem en izdelek iz košarice nad 70€. Pomoje se ni nič spremenilo in bi še vedno morala bit zastonj poštnina nad 59€. Razen, če je tak prodajalec na amazonu, ki zahteva poštnino..Zakaj se spet računa poštnina, kljub temu da je naročilo preko 70 €? Sedaj je poštnina, če naročiš več izdelkov, celo višja kot prej. V zadnjem mesecu sem 2x naročil več kot 3 artikle in plačal obakrat 18 € (za 1 artikel 6, drugi 12, tretji 0) poštnine. Torej precej več kot je bila prej.
Hvala. Potem sem res imel smolo, da sem kupoval take izdelke, ki imajo poštnino.Meni kaže Free shipping, če izberem en izdelek iz košarice nad 70€. Pomoje se ni nič spremenilo in bi še vedno morala bit zastonj poštnina nad 59€. Razen, če je tak prodajalec na amazonu, ki zahteva poštnino..
Glede na to da sem precej pisal na to temo v tej temi bi si jo lahko prebral.Ima še kdo težave s plačevanjem s predplačniško Viso (Intesino)? Ko oddam naročilo gre kao čez, app na telefonu ne ponudi verifikacije, čez 2 dni javi, da ni šlo čez in ti jo da v potrditev. Tečna zadeva.