ne morem zdele, fajtam za Malto... ali kot je rekel Filip Dobranić Muki zakaj ne fajta proti Golobu.... "dan ima samo 24 ur, vsak mora paziti, da ne pregori" ... ali nekaj takega.
Ni nujno. 8.marec financira večinoma iz donacij iz tujine. Nekoga zunaj močno skrbi, da Slovenci ne bi zašli in jih podpira. Močan tuji vpliv na politično sceno v Sloveniji preko "nevladne" organizacije.plačamo mi, ali iz SLO lai EU sredstev.... tudi jaz bi imel tako službo, da bi malo se fajtal, potem pa pol leta lepo na off za tuj denar.
Kot tisti vic, ko kovač razbija po nakovalu, pa nekaj dela. "Če bo ploščato, bo lopata, če bo špičasto, bojo vile".Toda to glede na javno objavljene podatke na fakulteti ne drži. Iz javnih objav izhaja, da je bil namreč sklep sprejet šele po njeni predstavitvi doktorske dispozicije, ki je bila 22. septembra 2021, saj je do prehoda med študijskima področjema prišlo šele po tem.
Če ima pa toliko dela s potovanji po svetu.ki na filozofski fakulteti po osmih letih še ni uspela doktorirati.
www.instagram.com
Sem bral kar nekaj časa, pa niti enega, niti enega ! pozitivnega komentarja ... da vas ni sram![]()
My Voice, My Choice on Instagram: "Please, help if you can!"
1,544 likes, 263 comments - my_voice_my_choice_org on May 28, 2026: "Please, help if you can!".www.instagram.com

A ji je kdo predlagal, da pokliče Alenko. They don't need money, they đst nid tajm.![]()
My Voice, My Choice on Instagram: "Please, help if you can!"
1,544 likes, 263 comments - my_voice_my_choice_org on May 28, 2026: "Please, help if you can!".www.instagram.com