8mi Kolač

piagolo

Guru
22. nov 2009
8.259
4.536
113
Zakaj? Dokler folk direktno sam nakazuje denar je to njihova stvar. Eni si pa drogo kupujejo. 20 let nazaj so v enem ljubljanskem bifeju (p verjetno ne edinem) zbirali denar da si je sla kelnarca povecat oprsje. Ona srecna, gostje ocitno tudi.

problem nastane ko gre za take aktiviste denar iz proracuna (drzavnega ali evropskega). Ce gre pa iz nekih organizacij je pa prav da se razkrije iz katerih in kaj je njihova agenda.
In za financiranje prifajtanega, ja ja.

sad

Guru
24. avg 2007
22.750
11.560
113
Zakaj? Dokler folk direktno sam nakazuje denar je to njihova stvar. Eni si pa drogo kupujejo. 20 let nazaj so v enem ljubljanskem bifeju (p verjetno ne edinem) zbirali denar da si je sla kelnarca povecat oprsje. Ona srecna, gostje ocitno tudi.

problem nastane ko gre za take aktiviste denar iz proracuna (drzavnega ali evropskega). Ce gre pa iz nekih organizacij je pa prav da se razkrije iz katerih in kaj je njihova agenda.
Ok, korektno napisano. Ampak sam imam tukaj dve težavi:
- v fajtarkah, ki so ali tako glupe ali enostavno mislijo da so do tega upravičene, ko malo prej objavljajo fotke iz poslovnega razreda in turizma, potem pa za denar za fajtanje naprej
- bedakih, ki jim dejansko nakazujejo (če jim), beri prejšnji razlog

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
16.581
9.731
113
Ok, tudi meni nihce od nastetih ni blizu. Ampak nihce od njih ti ne skoduje (razen na volitvah). Neumnost, samovsecnost in nadutost so pac lastnosti ki niso prepovedane. In nihce te ne sili da jih spremljas.

kar se tice letenja v poslovnem razredu po evropi - tud za 50 eur se da pred letom kupit upgrade. Ce veliko letis te pa ob overbookingu sami upgradeajo… ob tem se jezit je potrata casa

sad

Guru
24. avg 2007
22.750
11.560
113
Ok, tudi meni nihce od nastetih ni blizu. Ampak nihce od njih ti ne skoduje (razen na volitvah). Neumnost, samovsecnost in nadutost so pac lastnosti ki niso prepovedane. In nihce te ne sili da jih spremljas.

kar se tice letenja v poslovnem razredu po evropi - tud za 50 eur se da pred letom kupit upgrade. Ce veliko letis te pa ob overbookingu sami upgradeajo… ob tem se jezit je potrata casa
Se ne jezim, bmk za fajtarke.
Ampak svet gre enostavno v k, da take uspejo keš zvlečt. Včasih so nateguni vsaj probali skriti nateg, sedaj pa se s tem še hvalijo. In vse to laufa.
Samo pravim, da bo potreben en reset.

B81

22. jul 2007
39.520
12.211
113

Mislis da se dejansko ne sofinancirajo prek obvodov v milijardnih drzavnih poslih, kjer ima klika roko nad skoraj vsem?
Da jim tricetrt milijona nakazejo donatorji?
Fora na hitro, imam veliko npr. gradbeno podjetje, cloveku dam 20k v kuverti, in ta fiz. oseba je lahko donator...ali stranki, drustvu, vsemu.
Pa se enkrat, i8m ni i8m, i8m je Levica.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
16.581
9.731
113
Mislis da se dejansko ne sofinancirajo prek obvodov v milijardnih drzavnih poslih, kjer ima klika roko nad skoraj vsem?
Da jim tricetrt milijona nakazejo donatorji?
Fora na hitro, imam veliko npr. gradbeno podjetje, cloveku dam 20k v kuverti, in ta fiz. oseba je lahko donator...ali stranki, drustvu, vsemu.
Pa se enkrat, i8m ni i8m, i8m je Levica.
Point je da ce mas podjetje pol das donacijo in pricakujes kuverto nazaj ne pa da bosnti kuverte talal

• Všeč mi je
Reactions: alkoholik

B81

22. jul 2007
39.520
12.211
113
Point je da ce mas podjetje pol das donacijo in pricakujes kuverto nazaj ne pa da bosnti kuverte talal
Moje podjetje si je dobro z vlado in ker mi daje posel, v zahvalo doniram "institutu", ki pelje predvolilni program za stranko, katere sef je kolega, ki mi rihta posle. Se malo ovinkov in je zadeva neizsledljiva, sploh ce so tudi sefi preiskav nasi.

sajkek

Guru
16. mar 2008
38.696
13.072
113
Ok, korektno napisano. Ampak sam imam tukaj dve težavi:
- v fajtarkah, ki so ali tako glupe ali enostavno mislijo da so do tega upravičene, ko malo prej objavljajo fotke iz poslovnega razreda in turizma, potem pa za denar za fajtanje naprej
- bedakih, ki jim dejansko nakazujejo (če jim), beri prejšnji razlog
to vse skup je mal drugačen onlyfans.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N