Ne. Tak je ko trošiš in ko potrošiš pač dobiš.Prej bi se peljala kot navadna raja in bi imela še vsaj za 2 obiska.
Tak je to, ko trošiš in ne razmišljaš naprej.
In za financiranje prifajtanega, ja ja.Zakaj? Dokler folk direktno sam nakazuje denar je to njihova stvar. Eni si pa drogo kupujejo. 20 let nazaj so v enem ljubljanskem bifeju (p verjetno ne edinem) zbirali denar da si je sla kelnarca povecat oprsje. Ona srecna, gostje ocitno tudi.
problem nastane ko gre za take aktiviste denar iz proracuna (drzavnega ali evropskega). Ce gre pa iz nekih organizacij je pa prav da se razkrije iz katerih in kaj je njihova agenda.
Ok, korektno napisano. Ampak sam imam tukaj dve težavi:Zakaj? Dokler folk direktno sam nakazuje denar je to njihova stvar. Eni si pa drogo kupujejo. 20 let nazaj so v enem ljubljanskem bifeju (p verjetno ne edinem) zbirali denar da si je sla kelnarca povecat oprsje. Ona srecna, gostje ocitno tudi.
problem nastane ko gre za take aktiviste denar iz proracuna (drzavnega ali evropskega). Ce gre pa iz nekih organizacij je pa prav da se razkrije iz katerih in kaj je njihova agenda.
Večja prsa ... višja napitnina. Confirmed.Zakaj? Dokler folk direktno sam nakazuje denar je to njihova stvar. Eni si pa drogo kupujejo. 20 let nazaj so v enem ljubljanskem bifeju (p verjetno ne edinem) zbirali denar da si je sla kelnarca povecat oprsje. Ona srecna, gostje ocitno tudi.
Se ne jezim, bmk za fajtarke.Ok, tudi meni nihce od nastetih ni blizu. Ampak nihce od njih ti ne skoduje (razen na volitvah). Neumnost, samovsecnost in nadutost so pac lastnosti ki niso prepovedane. In nihce te ne sili da jih spremljas.
kar se tice letenja v poslovnem razredu po evropi - tud za 50 eur se da pred letom kupit upgrade. Ce veliko letis te pa ob overbookingu sami upgradeajo… ob tem se jezit je potrata casa
Mislis da se dejansko ne sofinancirajo prek obvodov v milijardnih drzavnih poslih, kjer ima klika roko nad skoraj vsem?Ok, tudi meni nihce od nastetih ni blizu. Ampak nihce od njih ti ne skoduje (razen na volitvah). Neumnost, samovsecnost in nadutost so pac lastnosti ki niso prepovedane. In nihce te ne sili da jih spremljas.
kar se tice letenja v poslovnem razredu po evropi - tud za 50 eur se da pred letom kupit upgrade. Ce veliko letis te pa ob overbookingu sami upgradeajo… ob tem se jezit je potrata casa
Point je da ce mas podjetje pol das donacijo in pricakujes kuverto nazaj ne pa da bosnti kuverte talalMislis da se dejansko ne sofinancirajo prek obvodov v milijardnih drzavnih poslih, kjer ima klika roko nad skoraj vsem?
Da jim tricetrt milijona nakazejo donatorji?
Fora na hitro, imam veliko npr. gradbeno podjetje, cloveku dam 20k v kuverti, in ta fiz. oseba je lahko donator...ali stranki, drustvu, vsemu.
Pa se enkrat, i8m ni i8m, i8m je Levica.
Moje podjetje si je dobro z vlado in ker mi daje posel, v zahvalo doniram "institutu", ki pelje predvolilni program za stranko, katere sef je kolega, ki mi rihta posle. Se malo ovinkov in je zadeva neizsledljiva, sploh ce so tudi sefi preiskav nasi.Point je da ce mas podjetje pol das donacijo in pricakujes kuverto nazaj ne pa da bosnti kuverte talal
Kljub vsemu je smrtnik in dobi ( podarjeno) karto v economy classu. Ocitno nima zadosti pointov za upgrade class. Enako njen " soborec" ki je "capo di mind"...Treba je zbrat za poslovni razred. V ekonomskem preveč kolena trpijo.
to vse skup je mal drugačen onlyfans.Ok, korektno napisano. Ampak sam imam tukaj dve težavi:
- v fajtarkah, ki so ali tako glupe ali enostavno mislijo da so do tega upravičene, ko malo prej objavljajo fotke iz poslovnega razreda in turizma, potem pa za denar za fajtanje naprej
- bedakih, ki jim dejansko nakazujejo (če jim), beri prejšnji razlog