8mi Kolač

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.854
854
113
A nism zasledil. V neki normalni družbi bi bil že pod ključem.
Ja, na divjem zahodu. #linč

Ne pozabit.

Listina Evropske unije o temeljnih pravicah​

Člen 48 - Domneva nedolžnosti in pravica do obrambe​

1. Obdolženec velja za nedolžnega, dokler njegova krivda ni dokazana v skladu z zakonom. 2. Vsakemu obdolžencu je zagotovljena pravica do obrambe.

Če so obtožbe resničnee, pod ključ z njim, če ne njo.

PS: Upam, da bo sodišče hitro in pravilno, da ne bomo imeli materiala za Slovensko sodstvo 2. del

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.399
4.428
113
Ja, na divjem zahodu. #linč

Ne pozabit.

Če so obtožbe resničnee, pod ključ z njim, če ne njo.

PS: Upam, da bo sodišče hitro in pravilno, da ne bomo imeli materiala za Slovensko sodstvo 2. del
Pri kazenski prijavi, je punca predložila posnetke snemanja. Pri nas ni nič če je resnično, ker bodo rekli, da je šlo za nezakonito snemanje. Spomnimo se opankarja in prisluhov, in tudi žrtev je povedala, da je mogla vlečt....

ne upaj na sodišče... on je pravi, napravi strani.
Opankar je šlu clo bolj drzno, na TV je javno izrekel ker je proti Janši ne bo šu nikoli v arest.
In točno tako je.

V tujini po taki izjavi nebi imel nobene javne funkcije več, celo se mi zdi da firme nebi mogu odpret.

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.854
854
113
Pri kazenski prijavi, je punca predložila posnetke snemanja. Pri nas ni nič če je resnično, ker bodo rekli, da je šlo za nezakonito snemanje. Spomnimo se opankarja in prisluhov, in tudi žrtev je povedala, da je mogla vlečt....
malo mešaš.

Tu je snemanje s strani oškodovanke. Ta s posnetim gradivom samo dodatno potrjuje svoje izjave.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.399
4.428
113
malo mešaš.

Tu je snemanje s strani oškodovanke. Ta s posnetim gradivom samo dodatno potrjuje svoje izjave.
Med drugim je Prednikova bivša partnerka posnela tudi hud prepir med njima januarja letos, ko jo je Prednik po njenih besedah tudi udaril, ji zvil roke in jo butnil ob steno, med prepirom pa vpil, da te noči ne bo preživela, da ji bo zlomil telefon in vse ostalo, da je njen umor že naročil, samo še plačati ga mora, da jo bo skalpiral in ubil.

saj to sem napisal, vprašanje pa če je to zakonito, kot je meni znano bi ga morala najprej obvestiti da prepir snema...