8mi Kolač

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
43.219
5.125
113
V našem prostoru tudi neki žandar (morda celo krimos) dobi soglasje (če ga?) za neko dodatno dejavnost....potem pa malter-cigla....pa več davka kot plače.... Gotovo čisto običajno v zdravih državah.....
Ej kaj pa če dela dobra dela....klima v vsako policijsko pisarno? Ni on kriv če se mu šef ni držal obljube....

netko

Guru
25. jul 2007
7.185
2.521
113
Ni nič genialnega, replika le negira nakladanje zgoraj, da gre delavnost skupaj samo z antiintelektualizmom. To ne drži.

Včasih, ko smo v SLO imeli še resne uvoznike računalniške robe, je Epsonove printerje uvažala firma Repro. In zraven igličnega printerja si dobil dva prsta debela navodila (tiskana v slov., kar je pomembno, ker angl. še nisem znal), kjer je bilo krasno razloženo, kako se printa obrazce na neskončni papir.

Kdor po defaultu nič ne bere, pa, spet, ne bo mogel iz tega nič narediti.
Ja od tam naprej pa so bili samo neresni uvozniki… da nisi ti pomesal navodila za uporabo s knjigami, zato pa si jih prebral tisoce

• Haha
Reactions: sajkek in Kamele0N

tony

Guru
23. jul 2007
10.383
1.719
113
Ko je Mencinger izjavil, da so volivci desnice in so normalni volivci, je bil pa Petrle užaljen ko sto mater.

Toliko o argumetu "če bi to počel Janša" bi se "vam" že zmešalo. (Mimogrede, na Twitterju Janša počne marsikaj nespodobnega.)

Pol teme zadnjih 5 strani ni nič drugega kot osebnih napadov, obupanih poskusov osebne dikreditacije in nato likvidacije. Kučan je že vedel, kaj govori :evil: :cheer:

Ker več ne zmorete, ste izumili že, da moram biti pa lenuh, lažnivec in delomrznež. In to vse samo zato, ker se nekdo ne strinja z vami.

Kakšne smešnice, 10 ljudi poskuša v debati zganbangati enega forumaša, pa vam ne rata, pa če vsi skupaj spoolate svoje effort. Vsi skupaj ne zmorete na nivoju debatirati, niti ostati pri osnovah civilizirane komunikacije.

Kere bruke.

Počasi razumem, zakaj se bojite t.i. nesposobne (tu očitno projicirate) Nike. Njen intelekt vas ogroža. Bom še jaz nesramen: Harvardske univerze ne bi našli niti na zemljevidu. LOL.

"Nam je smešno"

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.604
4.508
113
Kaj pa če...ima 10 ljudi prav? Je to opcija ali ta realnost ne obstaja v tistem drugem svetu?

tony

Guru
23. jul 2007
10.383
1.719
113
Kaj pa če...ima 10 ljudi prav? Je to opcija ali ta realnost ne obstaja v tistem drugem svetu?
Dec, jaz poznam pa 100 ljudi, ki zna ubesediti, zakaj imamo ta rdeči prav. Vi pa ne zmorete (nočete?), znate se iti pa diskreditacijo in nato likvidacijo.

(Kar vas, smešno, le še bolj diskreditira. Haha.)

Sorry, več sreče prihodnjič. Nasvidenje v naslednji vojni.

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.702
4.143
113
Dec, jaz poznam 100 ljudi, ki zna ubesediti, zakaj imamo ta rdeči prav. Vi pa ne znate, znate se iti pa diskreditacijo in nato likvidacijo.

Kljub diskreditaciji in lik... še vseh 100 na biroju.

tony

Guru
23. jul 2007
10.383
1.719
113
Pa še nekaj, ker vam ni še nihče povedal: kaj je to debata in kako se pride kolikor je le mogoče blizu resnici, so pogruntali že stari Grki.

In v debati se tehta argumente in na koncu prevladajo bolj tehtni argumenti. Sodba, kateri so bulšit, je nujni del tega procesa.

Misliti, da je pa v kakšni vzporedni realnosti možno, da pa vseeno pijejo vodo tisti argumenti, ki so bili ovrženi negira ne samo stargrško filozofijo, ampak vso zahodno filozofijo in pravzaprav vso znanost.

Temu se reče, da prodajate meglo. V bistvu ste - politiki. Good luck with that.

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.604
4.508
113
Dec, jaz poznam pa 100 ljudi, ki zna ubesediti, zakaj imamo ta rdeči prav. Vi pa ne zmorete (nočete?), znate se iti pa diskreditacijo in nato likvidacijo.

Jaz jih izven foruma poznam krepko več kot 100, ki vedo par ne ravno finih stvari povedati o blaginji v državi. Sploh zadnji dve leti število le teh enormno narašča. Seveda pa ne živijo v mehurčku v centru ampak so prepuščeni trgu dela. Ampak sem tako napisal, ker si pač omenjal forum. Kaj pa sedaj?