8mi Kolač

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.644
2.424
113
Dej prvo se vsaj nauci prav napisat preden take pavsalne bedarije trosis. Ce si pozabil: pri rastoderju na kozarcku kratkega je bil drzavni sekretar z MNZ - clan SDS.

Tko da bi jaz na tvojem mestu mal manj o korupciji pa menjavi vlad nabijal. Ta vlada more it ker je nesposobna. Ampak tudi ce desna pride se nekatere stvari ne bodo spremenile. V nasem prostoru je korupcija v genih - enmu nekaj sosed zrihta, drugmu stric, en enga tu pozna, drug drucga tam… nima s tem veze leva al pa desna vlada
Daj ne se vžigat.
Saj si policaj menda, kriminalist.

Pa lahko iz prve roke potrdiš, da vam je politika zvezala roke. Ljubljana je leglo korupcije, domačega in balkanskega kriminala, pa ni nobenih odmevnih aretacij, obtožb, obsodb.... ker ne smete, morate stran gledat, da ne napišem kaj hujšega.

Prvo kar so levaki naredili so kastrirali policijo, odstranili "janšiste"... in si zagotovili mir pred pregonom.

Sigurno so še ostali pošteni in delovni v policiji, samo se skrivajo, ker bodo odstranjeni/umaknjeni, če bodo preglasni

Kurje tatove še lahko lovite, pa mulce na skuterjih podjebavate.
Pri ciganih in pravem kriminalu se morate pa stran obrnit

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.896
8.369
113
Daj ne se vžigat.
Saj si policaj menda, kriminalist.

Pa lahko iz prve roke potrdiš, da vam je politika zvezala roke. Ljubljana je leglo korupcije, domačega in balkanskega kriminala, pa ni nobenih odmevnih aretacij, obtožb, obsodb.... ker ne smete, morate stran gledat, da ne napišem kaj hujšega.

Prvo kar so levaki naredili so kastrirali policijo, odstranili "janšiste"... in si zagotovili mir pred pregonom.

Sigurno so še ostali pošteni in delovni v policiji, samo se skrivajo, ker bodo odstranjeni/umaknjeni, če bodo preglasni

Kurje tatove še lahko lovite, pa mulce na skuterjih podjebavate.
Pri ciganih in pravem kriminalu se morate pa stran obrnit
Zdej pa preberi svoj prvi post in tega ki si ga spesnil sedaj. Ker to kar ti opisujes nima veze s tvojo trditvijo "vse kar ne ureja prometa je podkupljeno..." Ocitno ne ves kaj pomeni podkupovati/podkupljen itd

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.820
6.986
113
Pa zdi se mi, da je nekdo postavil tezo, da je Nika nesposobna, ker nima vozniške.

Pa sem moral opozoriti, da izjava bolj diskreditira njega kot Niko in vprašal zakaj se je tako zelo bojijo, če je nesposobna.
S človekom ki 8x ne naredi vozniškega izpita je nekaj tako zelo narobe, da ga ni cepca rukaj na alterju, ki bi ga za voljo tega ti smel žalit.

tony

Guru
23. jul 2007
10.366
1.737
113
a) Za take ocene si nekoliko... nekompetenten.

O tem smo že debatirali, na dolgo in široko. Pusti tega konja že crkniti.

b) Zaradi mene lahko piše čez Niko kar če, pri tem pa veliko pove tudi o sebi.

• Všeč mi je
  • Objave ne odobravam
Reactions: tomi in Gatto

sad

Guru
24. avg 2007
21.967
10.669
113
S človekom ki 8x ne naredi vozniškega izpita je nekaj tako zelo narobe, da ga ni cepca rukaj na alterju, ki bi ga za voljo tega ti smel žalit.
Torej to glede žaljenja morda niti ni čisto res, ampak bi pa rekel, da če nekdo 8x ne naredi izpita, bi moral razmisliti, če je dejansko pametno, da še vztraja.
Seveda pa vedno obstajajo izjeme.

tony

Guru
23. jul 2007
10.366
1.737
113
Debata o dostopu do splava ni enako kot debata o prepovedi splava. Ce se ze greva, po tvojem, da i8m ne vpliva na politiko;)
Človek božji. Kako lahko primerjaš z ustavo zagotovoljeno človekovo pravico s prepiranjem o krožku, ki je sfural en referendum, za katerega bi se najraje delali, da ni obstajal?
Tonin je bil preprican, da se splav v sloveniji opravi tako kot obisk pedikerja... seveda to ni res.
To pomeni, da je navaden bedak ali pa poceni politikant. Sram ga je lahko.
Ampak kot je rekel, splava ne bi prepovedali. Ampak je pa uporaben da se lahko govori kako "desnica zeli prepovedati splav".
Točno tako, prekleto je uporaben, če v kamero reče, da nasprotuje ustavno zagotovoljeni človekovi pravici. Lahko bi bil tudi tiho.

Niti slučajno ni rekel, da ga ne bi prepovedali. "To so vaše domneve." Skrajneži se ne znajo nikoli ustaviti.

Na dolgo in široko sem pisal, kako to v živo izgleda v ZDA in kaj se tam dogaja. Zakaj nisi bral?
Zanimivo, en institut nima dovolj virov da bi se boril proti lokalnem politiku (zupano mesta) ima pa.dovolj virov da se bori proti drzavni politiki, edin slab priokus je da je lokalni politik v njim bliznjem politicnem taboru, borili so se pa proti drugi struji, njim nenaklonjeni...
Jutri pokliči babe, reči, da boš šel ti z lastnimi rokami v boj z Zokijem in ga boš spravil ob 100 mio. Če bo treba, pripelješ še pol foruma zraven, pa ga boste. Moja moralna podpora je absolutna.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.820
6.986
113
Poznam človeka, ki ga je delal 9x. Hodil v posebno šolo, ima izpit sedaj že dolga leta, službo in hčerko. Priden človek.
Saj si napisal kam je hodil. Nič ni narobe če ima službo in otroka. Sta se dva takšna našla. Hvalabogu.
Da pa tak človek vpliva na javno mnenje, se vtikuje v politiko in posredno tudi vame, sori to pa prestopi meje razuma. Ne more, ne sme, ni za to kredibilen, niti ne poklican od ljudtva niti izvoljen. In vse to Nika je. Za njo pa se skriva nedorasla, več kot očitno vsaj v eni smeri motena oseba.

• Všeč mi je
Reactions: dejan_

jezek

Guru
24. jul 2008
4.468
1.912
113

Priponke

• 91EbJZH9JWL.jpg
    91EbJZH9JWL.jpg
    739,6 KB · Ogledi: 5

tony

Guru
23. jul 2007
10.366
1.737
113
Saj si napisal kam je hodil. Nič ni narobe če ima službo in otroka. Sta se dva takšna našla. Hvalabogu.
Da pa tak človek vpliva na javno mnenje, se vtikuje v politiko in posredno tudi vame, sori to pa prestopi meje razuma. Ne more, ne sme, ni za to kredibilen, niti ne poklican od ljudtva niti izvoljen. In vse to Nika je. Za njo pa se skriva nedorasla, več kot očitno vsaj v eni smeri motena oseba.
Poceni diskreditacija in nato likvidacija.

Več ne zmorete.

tony

Guru
23. jul 2007
10.366
1.737
113
Najprej bi opozoril, da so pisanja o posebni šoli beden poskus character assasionationa. Ker več ne zmorete. Poskus deraila teme.

"Da pa tak človek vpliva na javno mnenje, se vtikuje v politiko in posredno tudi vame, sori to pa prestopi meje razuma."

Pejt volit Tonina, ve veliko o splavu.

"Ne more, ne sme, ni za to kredibilen, niti ne poklican od ljudtva niti izvoljen. In vse to Nika je."

Ko bo Nika predsednik vlade / RS, jo boš ti lahko okrog vozil. Eno dobro minimalno plačo ti bodo že dali.

Simple ko pasulj.

"Za njo pa se skriva nedorasla, več kot očitno vsaj v eni smeri motena oseba."

Točno to velja zate. V vsej temi nisi prispeval k debati niti z vrstico. Samo serješ, mimo školjke, kot doma.

Take sralce na Trstenjakovi jemo za zajtrk. :cheer:

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.592
4.500
113
Nika je poklicana od ljudstva in izvoljena? V kateri realnosti? A to je ena tistih realnosti, kjer glas ljudstva predstavlja "ljudstvo" v resnici pa samo kup NVOjev, vsakega s svojim lastnim interesom po proračunskem denarju. Ker mene ne prestavljajo a obenem ironično ravno tako predstavljam "ljudstvo".