To je Miha K., drži.V zgornjem pogovoru Nika pove, da se bo kmalu poslovila iz I8M in odprla knjigarno, kjer bo ponujala tudi kavo in tortice. Ljubezen do knjig ji je prenesel oče, ki je bil glavni urednik založbe Mladinska knjiga.
To je Miha K., drži.V zgornjem pogovoru Nika pove, da se bo kmalu poslovila iz I8M in odprla knjigarno, kjer bo ponujala tudi kavo in tortice. Ljubezen do knjig ji je prenesel oče, ki je bil glavni urednik založbe Mladinska knjiga.
model ne govoriva o tehnični vodi govora je o pitni/vodovodni vodi, bo šlo?Potem jo pa začni kaj nucat. Tehnična voda v vodovodu v Anhovem je pizdin dim. A si kdaj vsaj po TVju videl zapuščene hiše, ker so v njih vsi ljudje pomrli od azbesta?
glede na pisaje še manj kt jaz, ampak naj ti bo. pa nikico lepo pozdravi k ojo vidišTos ti kva sem pa js?
model midva se niti čez pol ure ne bova več brala bo šlo. Sicer pa si falil point moje pisanje je letelo na tvojo politično usmeritev i posledično branjenje I8M, pa nike in mihcaDa boš lahko z enovrstičnicami diskreditiral nekoga, ki ima v žepu doktorat in predava na univerzi, boš moral pojesti še kar nekaj špinače. Ni pa nemogoče, se bereva čez 10 let.
Model, a ni Salonit Anhovo svojo tehnično vodo mešal s tisto v zajetju, ki jo uporablja tudi en konec naselja Anhovo?model ne govoriva o tehnični vodi govora je o pitni/vodovodni vodi, bo šlo?
Model, da sem levo orientiran je očitno. Na to sploh več ne trzam.model midva se niti čez pol ure ne bova več brala bo šlo. Sicer pa si falil point moje pisanje je letelo na tvojo politično usmeritev i posledično branjenje I8M, pa nike in mihca
Pusti pri miru človekove pravice ki smo jih uvedli ta rdeči, ker je zaradi njih manj gorja na svetu.
Ja, pri nas je nažalost procent normalnih samo tam okoli 80%, ostalih 20 je pa žalostno zaplankanih, da ne rečem zabitih...in ravno ti so hudo glasni v poudarjanju svojega stanja, tako, da je večino rahlo sram in so raje tiho.za toto niko pa si se kr vžgal, precej bizarno.
sej vsak normaln ve, da je nika samo orodje dolocene struje, da se mesa drek in blati kontra stran. nobene znanosti ni tu poleg.
normalnih je malo, glupih precej vec in potem se to rajo krmili levo desno, pac po potrebi.
Torej si ti bil parkrat izključen, ker si uveljavljal normalnost. Zanimivo, nimaš kaj...Ja, pri nas je nažalost procent normalnih samo tam okoli 80%, ostalih 20 je pa žalostno zaplankanih, da ne rečem zabitih...in ravno ti so hudo glasni v poudarjanju svojega stanja, tako, da je večino rahlo sram in so raje tiho.
Lahko tudi tako rečemo.Torej si ti bil parkrat izključen, ker si uveljavljal normalnost. Zanimivo, nimaš kaj...
I can only hope. A je kakšna na forumu, naj uleti u ZStoniju sem sicer odgovarjal... ocitno drajsa kero iz 8marca, inkognito...
Kar konkretno na dan z besedo. Do zdaj smo slišali, da je med člani 8M nekdo iz Levice, pa naredila je en fotošuting z Golobincem. Slišati je bilo le en kup tarnanja.sej vsak normaln ve, da je nika samo orodje dolocene struje, da se mesa drek in blati kontra stran. nobene znanosti ni tu poleg.