8mi Kolač

Da boš lahko z enovrstičnicami diskreditiral nekoga, ki ima v žepu doktorat in predava na univerzi, boš moral pojesti še kar nekaj špinače. Ni pa nemogoče, se bereva čez 10 let.
model midva se niti čez pol ure ne bova več brala bo šlo. Sicer pa si falil point moje pisanje je letelo na tvojo politično usmeritev i posledično branjenje I8M, pa nike in mihca

• Haha
Reactions: Gatto

tony

Guru
23. jul 2007
10.130
1.718
113
model ne govoriva o tehnični vodi govora je o pitni/vodovodni vodi, bo šlo?
Model, a ni Salonit Anhovo svojo tehnično vodo mešal s tisto v zajetju, ki jo uporablja tudi en konec naselja Anhovo?

No, če je to to, je to tako majhen greh Salonita, da ni vreden omembe. Ena mala dlaka na vesti POŠASTI, ki ji rečemo Salonit Anhovo. Njegova vest je pa kosmata ko Bedančeva brada.

tony

Guru
23. jul 2007
10.130
1.718
113
model midva se niti čez pol ure ne bova več brala bo šlo. Sicer pa si falil point moje pisanje je letelo na tvojo politično usmeritev i posledično branjenje I8M, pa nike in mihca
Model, da sem levo orientiran je očitno. Na to sploh več ne trzam.

Pusti pri miru človekove pravice ki smo jih uvedli ta rdeči, ker je zaradi njih manj gorja na svetu. Človekove pravice niso torta, ki bi je bilo zato, ker so zame, kaj manj zate.

Jaz se tudi vsakič, ko mi 130 m zračne razdalje stran razbijajo po zvonu, delam norega, da je to normalno. Ampak ne bom šel pa iz tega delati politične agende, ker je stvari prej za poštimat v naši družbi še neomejeno.

• Všeč mi je
Reactions: Gatto

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.683
17.058
113
Pusti pri miru človekove pravice ki smo jih uvedli ta rdeči, ker je zaradi njih manj gorja na svetu.
WaitWhat.jpg

Zanimivo. Lahko kaj več o tem?

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

sajkek

Guru
16. mar 2008
37.353
12.055
113
za toto niko pa si se kr vžgal, precej bizarno.

sej vsak normaln ve, da je nika samo orodje dolocene struje, da se mesa drek in blati kontra stran. nobene znanosti ni tu poleg.

normalnih je malo, glupih precej vec in potem se to rajo krmili levo desno, pac po potrebi.

Gatto

Guru
19. jul 2007
19.278
769
113
tu in tam
za toto niko pa si se kr vžgal, precej bizarno.

sej vsak normaln ve, da je nika samo orodje dolocene struje, da se mesa drek in blati kontra stran. nobene znanosti ni tu poleg.

normalnih je malo, glupih precej vec in potem se to rajo krmili levo desno, pac po potrebi.
Ja, pri nas je nažalost procent normalnih samo tam okoli 80%, ostalih 20 je pa žalostno zaplankanih, da ne rečem zabitih...in ravno ti so hudo glasni v poudarjanju svojega stanja, tako, da je večino rahlo sram in so raje tiho.

• Haha
Reactions: Kamele0N

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.558
4.448
113
Ja, pri nas je nažalost procent normalnih samo tam okoli 80%, ostalih 20 je pa žalostno zaplankanih, da ne rečem zabitih...in ravno ti so hudo glasni v poudarjanju svojega stanja, tako, da je večino rahlo sram in so raje tiho.
Torej si ti bil parkrat izključen, ker si uveljavljal normalnost. Zanimivo, nimaš kaj...

tony

Guru
23. jul 2007
10.130
1.718
113
toniju sem sicer odgovarjal... ocitno drajsa kero iz 8marca, inkognito...
I can only hope. A je kakšna na forumu, naj uleti u ZS :D

Za Niko mi precej dol visi. Ne maram pa diskreditacije in nato likvidacije tipa 8M se slika s hrano (kdor je kdaj bil šef kakšne ekipe je že zdavnaj pogruntal, da ne moreš nič narediti, če folk ni sit in to da ekipa je skupaj je strašno dober integrativni element) -- Nika je debela p..... -- Niko diskreditira že njena teža. To je sprevrženo.

tony

Guru
23. jul 2007
10.130
1.718
113
Kar konkretno na dan z besedo. Do zdaj smo slišali, da je med člani 8M nekdo iz Levice, pa naredila je en fotošuting z Golobincem. Slišati je bilo le en kup tarnanja.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.683
17.058
113
Iz Levice je kar sam ustanovitelj I8M, ne član.

Btw - tisto o ČP me res zanima.