Bralno razumevanje?Soroš in razne ženske organizacije iz ZDA in EU.
![]()
Razkrivamo tuje financerje aktivizma Nike Kovač
»Nikoli se ne prijavljamo na državne ali občinske razpise v Sloveniji,« se rada pohvali aktivistka Nika Kovač. In res, sodeč po aplikaciji ERAR, ki beleži nakazila javnih subjektov v Sloveniji…www.zanima.me
Ali ste tudi vi šli na večerjo v Davos, Švica... med tem ko delate zraven v službah?
![]()
Davos je itak #greenwashing
Onadva bosta delala in fajtala da po 22 nebi morala resnično delat.Nika in Jaša bosta fakin' delala in fajtala, da preprečita, da bi morali po 22. marcu vsi štiri leta kolesariti na Trgu republike.

Ampak o "drekovodu" pa "problemih farmacevtk v Ljubljani" pa ne ve dovolj.Ženska, ki jo financira kapital iz tujine podaja mnenja o tem kako bi se morale stranke financirati...
Vedno bolj jih panika daje, zanimivo.![]()
Kovač o Logarju: Nezakonito so ga financirali. Zgodila se je prevara.
Po razkritju medijev, da naj bi se profil ponudnika burgerjev Lars & Sven na družbenem omrežju Facebook združil s profilom stranke Demokrati Anžeta Logarja, so predstavniki Inštituta 8. marec potrdili, da so na računsko sodišče podali prijavo zaradi nezakonitega financiranja stranke. "Ne gre za...siol.net
Pravičniki v akciji. Če gre Logar tem ljudem tako na živce, me bo počasi začel zanimat.![]()
Low IQ, ne greNe....ker še vedno nima izpita!!!
Voditelja Slaka je med drugim zanimalo tudi, kaj je šlo narobe na njeni poti do vozniškega izpita, saj ga je neuspešno opravljala že devetkrat. Odgovorila je, da je šlo vse narobe. »Jaz sem res obupna. Še vedno ga nimam. Zaletela sem se trikrat, menjala dva inštruktorja ...« je dejala brez dlake na jeziku. Razkrila je tudi, da je na avtocesti vedno vozila 50 kilometrov na uro.