2014 FORMULA 1 GULF AIR BAHRAIN GRAND PRIX

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.177
881
113
Ah, ne vem. Oba sta hitra, sam dam prednost Hamiltonu. Ne da je Nicko pusi al kaj (je zelo dober, da ne bo pomote), samo Ham je zame prototip raw racerja med trenutnimi vozniki. Se malo da mu pamet proti Alonsovi zanese, pa bo serijski oz. neustavljiv.

Ceprav, da ne bluzim prevec: vecina trenutnih dirkacev je hudih in bi s pravim bolidom cuda delal... Kar pomeni: bolid je pogoj, pilot pa malo manj. Kar je itak rak rana danasnje f1, skupaj z bv predpisi.
 
Nazadnje urejeno:

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Če bi mel Hami redbulla pretekla leta namesto Vetla, bi bil prvak, tako kot je danes Seb.. Hami je že svojo prvo sezono pokazal, da je one of the best in skoraj postal prvak. Je delal napake, ampak drugi prvaki so jih na začetku kariere tudi... Hitrosti, pospeški in pojemki so pač nori in se lahko takoj zaj... Se pa vidi, da je Nico tut zeelo hiter, če je premagoval ateja, tudi sicer zaradi težav in novitet za starca, pa s hamiltonom se komot kosa. Webber/Vetl je lep primer, da avto pa tut ni vse , je pa ogromno in preveč!

Tak kot ma letos Vetl težave z novim/spremenjenim avtom, ko ni dovolj hiter, tak je mel ata težave po prihodu nazaj v F1. Ne moremo zaj rečt, da je Vetl zmagoval samo in samo zaradi avta, ziher ni, ker je vozil brez napak, znal šparat material etc.. Šumi pa je isto mogo dosti pokazat, kljub na koncu, ko je bil ferrari že čisto v svoji ligi. Vendar pa če nimaš najboljšega avta, dandanes v formuli1 ne moreš bit prvak, pa čeprav si senna. Tudi včasih je bilo praktično nemogoče, danes pa je dejansko nemogoče.

Hami bo mel še doosti dela letos, če bo hoto postat drugič šampion
smirk-1.gif
 
Nazadnje urejeno:

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Če bo hami na treningih in qualy redno hitrejši, pol bo ekipa sigurno delala za njega. Če pa bota tu tu pa bo moral nico pokazat nekaj več, če ne... No mercy oO only points, recognition and mooneeey....