Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
NigelM torej, kje potegnemo črto s tem, kdojein kdo ni "komunist"? vsi rojeni pred 91? vsi ki so bili pionirčki... ker najbolj nevarni so konvertiti.... torej?
south park ima prav... kaj nam pomaga vse skupaj? bo zato kaj bolje? bomo živeli v pravljici?
eh žalostno da ste eni taki opranci... briga mene kaj je bilo 70 let nazaj! še dogodkov 1 dan nazaj ne moremo popraviti...
aja mimgrede... zakaj ne poberejo bavčarju, zidarju itd VSE njim pa še žlahti do 2 kolena... bo bolj efikasno kot ene komuniste iz leta 40 preganjat!
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
NigelM torej, kje potegnemo črto s tem, kdojein kdo ni "komunist"? vsi rojeni pred 91? vsi ki so bili pionirčki... ker najbolj nevarni so konvertiti.... torej?
south park ima prav... kaj nam pomaga vse skupaj? bo zato kaj bolje? bomo živeli v pravljici?
eh žalostno da ste eni taki opranci... briga mene kaj je bilo 70 let nazaj! še dogodkov 1 dan nazaj ne moremo popraviti...
aja mimgrede... zakaj ne poberejo bavčarju, zidarju itd VSE njim pa še žlahti do 2 kolena... bo bolj efikasno kot ene komuniste iz leta 40 preganjat!
Komija ne določa letnica rojstva, ne njegova dejanja/članstva v preteklosti - ampak način razmišljanja in delovanje v sedanjosti.
Zeh...oprosti, sem se komaj vstal, pa mi gre ob tvojem razpredanju spet na zehanje.Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Na proslavah se ponosno kažejo in paradirajo - na netu pa slik praktično ni. Se tako skrivajo, kot da bi jih bilo česa sram.
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
FDVallmighty v navezi z okoljem vzhodno od Trojan
Temu jst pravm "gotoF Si" folk
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Vsaj tirglavk nimajo, pogrešam pa partijsko zastavo
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
@Snecer komiji so veliki konvertiti....tko da jih najdeš tudi v cerkvi...
Primer skregan z logiko ampak obstaja....FDVallmighty v navezi z okoljem vzhodno od Trojan
Temu jst pravm "gotoF Si" folk